Meteen naar de content

GRATIS gravering en personalisatie met code VADERDAG ūüíĚ

Gratis¬†verzending vanaf ‚ā¨50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Valentijnsdag: Geef duurzame liefde!

Valentijnsdag: Geef duurzame liefde!

Het is weer bijna Valentijnsdag. Waarmee gaan we deze keer onze geliefdes verrassen? Sokken, boxershorts, een lekker geurtje of een bos bloemen? Of heb je dat vorig jaar ook al gegeven? Het valt niet mee om origineel te zijn. En ach, iedere dag is het toch Valentijnsdag?

Wil je toch iets leuks en unieks laten bezorgen voor je lief, dan hebben wij het perfecte cadeau!

Houterig mooi

De trend van droogbloemen is niet aan ons voorbijgegaan. Wij hebben hier een variant op bedacht en ons eigen unieke bosje bloemen gemaakt. Dit leuke bosje bestaat uit verschillende houten bloemen die je in een vaasje kunt neerzetten. Leuk voor op het dressoir, in de vensterbank, op het gangkastje, op het plankje op het toilet of op de keukentafel. Kies maar een geschikt plekje!

Rozen verwelken, maar die van ons niet!

Verschillende kleuren

Het bosje bevat vijf bloemen, vari√ęrend in vorm en in kleur. Het houten boeketje is volledig duurzaam gemaakt en gaat daarnaast ook nog een aantal jaar mee. Over everlasting love gesproken! WoodWideCities is stellig tegen het gebruik van plastic, daarom komt het bosje bloemen in een mooie kartonnen verpakking. Hoe leuk om weg te geven op de dag van de liefde? Geen plastic afval en geen bloemen die je na zeven dagen kunt weggooien. Wij zeggen: dit is echt een blijvertje!

Kijk snel op onze webshop en bestel dit bosje hout. Tot en met Valentijnsdag profiteer je daarnaast nog eens van 10% korting en boven de ‚ā¨30 krijg je ook een lief setje sleutelhangers. Over deze actie lees je alles in dit artikel.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf ‚ā¨50