Meteen naar de content

Volg ons

🎃 Halloween Week 10% korting op alles 🎃

Duurzaam hout | Ontworpen door architect

In Nederland geproduceerd | Gratis verzending vanaf €50

Relatiegeschenken

Wilt u een relatie verrassen? Uw werknemers, een klant of een zakelijke partner? WoodWideCities bedenkt, ontwerpt en maakt unieke en memorable relatiegeschenken waar men over praat. Wilt u positief worden herinnert? Neem dan snel een kijkje naar de mogelijkheden.

Waar kan ik aan denken?

U kunt bijvoorbeeld denken aan een gepersonaliseerde skyline of wandklok van uw bedrijf of eigen vestigingsplaats. Deze kan ook ingepakt worden in een op maat gemaakte geschenkverpakking. Andere mogelijke relatiegeschenken zijn gepersonaliseerde wijnkistjes, six-pack bierhouders en tapasplanken.

Echter kunt u het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het voor u verwezenlijken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. "The Sky is the Limit"!

Sfeerimpressies

 

 

Geïnteresseerd geraakt?

Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op of bel ons op +31(0)85 - 303 7155 om uw volgende relatiegeschenk te bespreken.

Op zoek naar andere gepersonaliseerde houten wanddecoraties?

Neem dan een kijkje op de volgende pagina's: bedrijfsinrichtingen, huwelijksgeschenken, momenten, interieur op maat, promotieartikelen of bekijk het overzicht van alle mogelijkheden.

Instagram

Duurzaam en eerlijk hout

In Nederland geproduceerd

Ontworpen door architect

Gratis verzending vanaf €50