Meteen naar de content

Gratis¬†verzending vanaf ‚ā¨50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Duurzaam Dutch Design

Wie wij zijn

WoodWideCities bestaat uit een team van enthousiaste mensen met een passie voor de stad Groningen. Omdat we deze liefde graag willen delen, ontstond het idee om het vast te leggen in iets tastbaars: een strak vormgegeven skyline met alle hoogtepunten van de stad. Een coole eyecatcher die elke dag herinnert aan de mooie plek waar we wonen.

Inmiddels is ons assortiment uitgebreid met meerdere (wereld) steden en zijn er meerdere producten verkrijgbaar zoals klokken, lightboxes, magneten en onderzetters. Daarnaast leveren we maatwerk aan diverse bedrijven.

Duurzaamheid staat voorop

Wij verkopen duurzaam Dutch design aan consumenten en bedrijven, zowel online als offline. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige interieurproducten die duurzaam worden gemaakt. Zo maken we producten van duurzame (rest)materialen en besteden we de productie uit aan een sociale werkplaats of dagbesteding door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij kiezen bewust voor hout voor onze producten en karton voor onze verpakking om het gebruik van plastic tegen te gaan. Daarnaast worden onze producten lokaal geproduceerd. Dit kost minder transport en zo steunen we lokale ondernemers en de lokale economie.

Lokaal trots

Door samen te werken met de lokale ondernemers zoals vormgevers, architecten en sociale werkvoorziening bieden we veel Nederlandse ondernemers werk aan. Dit doen wij met trots en we willen dit ook blijven doen in deze tijden.

Wat willen wij?

Wij willen met onze decoraties en geschenken inspireren, een tijdloze toevoeging zijn voor het interieur en het gevoel van trots delen. Daarnaast geven wij een mooie herinnering aan een vakantie, weekendtrip of gebeurtenis. Kortom: wij willen klanten blij maken, op een duurzame manier.

Wij komen graag met u in contact

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf ‚ā¨50