Gratis verzending binnen Nederland
Duurzaam hout
Ontworpen door architect
In Nederland geproduceerd

Veel gestelde vragen

Bekijk hieronder de antwoorden op de veel gestelde vragen door onze klanten.


De levertijd bedraagt maar 3-5 werkdagen. Op zondag wordt er niet geleverd. De levertijd van op maat gemaakte producten wordt met de klant zelf besproken. Mocht dit voor ons door het hoge bestelvolume niet mogelijk zijn, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis. Voor verzending naar Belgie betaalt u €6,95 aan verzendkosten.


Als je een specifieke maat in gedachten hebt kunt u contact met ons opnemen, dan gaan wij voor u aan de slag. U krijgt dan eerst een offerte met wat de investering dan gaat zijn.

1. Stuur een email naar info@woodwidecities.com en vermeld daarbij uw ordernummer en de productnaam en de reden van retour. 2. Stuur het product binnen 14 dagen onbeschadigd naar ons terug. Het retouradres is: Moermanskweg 2, Unit 18, 9723 HM Groningen

Iedere skyline heeft een praktisch en gemakkelijk te bevestigen ophangsysteem of voetstuk voor de kleinere voormaten. De grotere maten komen met twee sterke magneten die met schroeven de muur in gaan en hier kun je de skyline met het stalen ophangsysteem aan hangen, zodat de skyline in de muur lijkt op te gaan. via deze link kun je een korte instructie video bekijken

Wie niet waagt wie niet wint, inmiddels zijn we bezig met het uitbreiden in Nederland en werken graag samen met andere ondernemers of ketens. Stuur gerust een bericht voor meer info Contact.