Meteen naar de content

Gratis¬†verzending vanaf ‚ā¨50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen door onze klanten.

Wat is de levertijd?

De levertijd bedraagt maar 3-5 werkdagen. Op zondag wordt er niet geleverd. De levertijd van op maat gemaakte producten wordt met de klant zelf besproken. Mocht dit voor ons door het hoge bestelvolume niet mogelijk zijn, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten in Nederland zijn voor bestellingen boven de ‚ā¨50,- gratis. Voor bestellingen onder de 50 euro rekenen wij voor pakketjes ‚ā¨5 verzendkosten. Past je pakketje door de brievenbus? Dan rekenen wij ‚ā¨3,95 verzendkosten. Voor verzending naar Belgie betaalt u ‚ā¨8,50 (5 voor kleine pakketten)¬†aan verzendkosten. Op de pagina verzending vindt u meer uitgebreide informatie over het verzenden.

Kan ik mijn product retourneren?

U heeft 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het product. Binnen deze 14 dagen kunt u zonder reden de bestelling retourneren. Wij storten het ontvangen bedrag terug op uw rekening als het product niet beschadigd is. De kosten van de retour zijn voor de klant. Op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden, alleen als wij u een verkeerde bestelling hebben geleverd.

Kan ik ook een eigen maat doorgeven?

Als je een specifieke maat in gedachten hebt kunt u contact met ons opnemen, dan gaan wij voor u aan de slag. U krijgt dan eerst een offerte met wat de kosten zullen zijn.

Hoe kan ik mijn producten retourneren?

  1. Stuur een email naar support@woodwidecities.com en vermeld daarbij uw ordernummer en de productnaam en de reden van retour.
  2. Stuur het product binnen 14 dagen onbeschadigd naar ons terug. Het retouradres is: Moermanskweg 2, Unit 11C, 9723 HM Groningen

Hoe bevestig ik mijn Skyline?

Iedere skyline heeft een praktisch en gemakkelijk te bevestigen ophangsysteem of voetstuk voor de kleinere voormaten. De grotere maten komen met twee sterke magneten die met schroeven de muur in gaan en hier kun je de skyline met het stalen ophangsysteem aan hangen, zodat de skyline in de muur lijkt op te gaan. Wij hebben een korte instructie video gemaakt zodat je precies weet hoe de skyline te bevestigen is.

Hoe kan ik reseller worden?

Wie niet waagt wie niet wint, inmiddels zijn we bezig met het uitbreiden in Nederland en werken graag samen met andere ondernemers of ketens. Stuur gerust een bericht voor meer info contact.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf ‚ā¨50