Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf €50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Instructies

Op deze pagina hebben wij de instructies voor onze producten geplaatst. Kom je er nog niet uit? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Standing Skyline

Druk het metalen boogje van de standaard in. Schuif hier de skyline voorzichtig tussen.

Skyline Wanddecoratie

Bepaal de juiste locatie aan de muur. Boor twee gaten en gebruik de meegeleverde pluggen. Schroef de magneten aan de muur. De skyline kan aan de magneten opgehangen worden.

LED verlichting

Schuif het zwarte klepje voorzichtig naar rechts, dit kan wat stroef gaan. Plaats drie AA batterijen van goede kwaliteit (deze gaan langer mee) en schuif het knopje op ‘ON’. Gebruik de afstandsbediening om de lichtkleur te bepalen. De verlichting staat in stand-by modus als de knop op ‘ON’ staat. Om energie te besparen adviseren wij om de verlichting na gebruik op ‘OFF’ te zetten. De batterijen zullen anders langzaam leeglopen. Als de verlichting niet meer werkt is een lage batterijspanning de meest voorkomende oorzaak. Dit wordt aangeven met knipperende LEDs.

Klok voorbereiding

Door verzending of enthousiaste unboxing van de klok kan het zijn dat de wijzers een beetje zijn gebogen of dat de wijzers over elkaar heen gaan lopen. Je kunt de wijzers zonder problemen voorzichtig terugbuigen. Controleer hierbij altijd of de wijzers elkaar niet raken. De klok loopt voor lange tijd op één AA batterij.

Houtbehandeling

Hout is materiaal dat uitzet of krimpt naargelang de vochtigheidsgraad en temperatuur veranderen. Om de skyline te beschermen en ervoor te zorgen dat je kunstwerk lang meegaat en beschermd is tegen UV-straling kun je kiezen uit oliën die het hout van binnenuit beschermen. Biologische olijfolie doet ook al wonderen. Wij raden je aan om de skyline minimaal twee keer per jaar te behandelen.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf €50