Gratis verzending binnen Nederland
Duurzaam hout
Ontworpen door architect
In Nederland geproduceerd

Over ons

Wij van WoodWideCities zijn trots op onze stad Groningen. Deze liefde wilden wij vastleggen in een strak vormgegeven skyline met alle hoogtepunten van de bruisende city. Een coole eyecatcher die je elke dag herinnert aan de mooie plek waar je woont of waar je hebt gewoond.

Wij willen inspireren met aantrekkelijke wanddecoraties, een toevoeging zijn voor het interieur en het gevoel van trots met jou delen. Daarom hebben we het niet alleen bij 1 stad gelaten, maar kunnen Liwwardders, Amsterdammers en Rotterdammers ook hun geliefde stad aan de muur hangen. Doen!

Wat we doen

De producten die wij verkopen zijn houten skylines van vier Nederlandse steden: Groningen, Leeuwarden, Amsterdam en Rotterdam. Het silhouet van de skylines komt uit het creatieve brein van een architect, dus alle verhoudingen kloppen. Binnenkort volgen wanddecoraties van andere wereldsteden: een mooie herinnering aan een leuke vakantie of stedentrip.

Bethan Davies

Prachtige skyline. Snelle levering, prachtig hout en fan van Donar.

Bethan Davies
Daan Middeljans

Mooie skyline van Groningen met goede service.

Daan Middeljans

Wat bieden wij

Onze unieke skylines worden gelaserd uit FSC gekeurd hout. Dit betekent dat onze wanddecoraties duurzaam, kwalitatief en een leven lang mee kunnen gaan.

De houten skylines kun je kopen met of zonder ledverlichting. De ledverlichting is verkrijgbaar met verschillende kleuren, waardoor de gebouwen goed op de muur uitkomen. Achterop zit een knopje waarmee je de kleur kunt veranderen. Zo heb je elke keer weer een nieuwe kleur aan de muur!

Ophangen is ook een eitje: elke skyline heeft een praktisch en gemakkelijk te bevestigen ophangsysteem dat bestaat uit magneten. Tot slot wordt de skyline geleverd in een bijpassende verpakking. Een leuk cadeau voor je dochter, die gaat studeren in een andere stad, voor opa en oma omdat ze in die stad zijn geboren of om zelf aan de muur te hangen.

Nice to have, nice to give!

Contact opnemen

  • Moermanskweg 2, 9723 HM Groningen
  • +31(0) 085 - 303 7155
  • info@woodwidecities.com
  • Ma – Vr. 09:00 – 17:00 uur