Meteen naar de content

Volg ons

Gebruik code GRATISVERZENDEN voor gratis verzending

In Nederland geproduceerd | Gratis verzending vanaf €50

Verzending

Wat leuk dat je iets bij ons wilt bestellen. Speciaal voor jou maken we je nieuwe aanwinst op maat. Met veel passie en liefde.

Levertijd

Aangezien wij je nieuwe aanwinst op maat maken hanteren wij een iets langere verzendtijd dan je bij grote ketens met Chinese spulletjes gewend bent.

De levertijd bedraagt ongeveer 3-5 werkdagen. De kleinere producten verzenden wij meestal sneller. Op zondag wordt er niet geleverd. De levertijd van op maat gemaakte producten wordt met de klant besproken.

Verzendopties

De verzendkosten in Nederland zijn voor bestellingen boven de €50,- helemaal gratis. Voor bestellingen onder de 50 euro rekenen wij voor pakketjes €5 verzendkosten. Binnen Nederland kan er ook gekozen worden voor een levering bij een servicepunt.

Past je pakketje door de brievenbus? Dan rekenen wij €3,50 verzendkosten. Voor verzending naar Belgie en Duitsland betaalt u €8,50 (5 voor kleine brievenbus pakketten) aan verzendkosten.

Verzendoptie Kosten
Pakket boven de 50 euro binnen Nederland
Gratis
Pakket onder de 50 euro binnen Nederland
€5
Brievenbus pakket binnen Nederland
€3,50
Pakket binnen België
€8,50
Brievenbus pakket binnen België
€5
Pakket binnen Duitsland
€8,50
Brievenbus pakket binnen Duitsland
€5
Pakket binnen Europa
€19,50
Brievenbus pakket binnen Europa
€9,95
Internationale verzending tot 5 kg
€30

 

Spoedlevering

Een verjaardag, een last minute cadeautje voor die toffe peer. Wij begrijpen natuurlijk dat een cadeautje soms niet op zich kan laten wachten. Vaak kunnen wij je bestelling wel met spoed leveren. Bel ons op 085 - 303 7155 of stuur een e-mailbericht naar support@woodidecities.com dan weet je binnen no-time wat er mogelijk is.

Instagram

Duurzaam en eerlijk hout

In Nederland geproduceerd

Ontworpen door architect

Gratis verzending vanaf €50