Skip to content

follow us

Now 10% anti inflation discount

Gratis verzending met code BFVERZENDEN boven €25 🎁 

Valentijnsdag: Geef duurzame liefde!

Valentijnsdag: Geef duurzame liefde!

Het is weer bijna Valentijnsdag. Waarmee gaan we deze keer onze geliefdes verrassen? Sokken, boxershorts, een lekker geurtje of een bos bloemen? Of heb je dat vorig jaar ook al gegeven? Het valt niet mee om origineel te zijn. En ach, iedere dag is het toch Valentijnsdag?

Wil je toch iets leuks en unieks laten bezorgen voor je lief, dan hebben wij het perfecte cadeau!

Houterig mooi

De trend van droogbloemen is niet aan ons voorbijgegaan. Wij hebben hier een variant op bedacht en ons eigen unieke bosje bloemen gemaakt. Dit leuke bosje bestaat uit verschillende houten bloemen die je in een vaasje kunt neerzetten. Leuk voor op het dressoir, in de vensterbank, op het gangkastje, op het plankje op het toilet of op de keukentafel. Kies maar een geschikt plekje!

Rozen verwelken, maar die van ons niet!

Verschillende kleuren

Het bosje bevat vijf bloemen, variërend in vorm en in kleur. Het houten boeketje is volledig duurzaam gemaakt en gaat daarnaast ook nog een aantal jaar mee. Over everlasting love gesproken! WoodWideCities is stellig tegen het gebruik van plastic, daarom komt het bosje bloemen in een mooie kartonnen verpakking. Hoe leuk om weg te geven op de dag van de liefde? Geen plastic afval en geen bloemen die je na zeven dagen kunt weggooien. Wij zeggen: dit is echt een blijvertje!

Kijk snel op onze webshop en bestel dit bosje hout. Tot en met Valentijnsdag profiteer je daarnaast nog eens van 10% korting en boven de €30 krijg je ook een lief setje sleutelhangers. Over deze actie lees je alles in dit artikel.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Discover the WoodWideWorld

Enter the name of your city orview all cities ordiscover the products

Sustainable and fair wood
Made in the Netherlands
Designed with locals
Free shipping from €50