Meteen naar de content

Volg ons

Duurzaam hout | Ontworpen door architect

In Nederland geproduceerd | Gratis verzending vanaf €50

Tien procent korting en gratis valentijn hout van jou sleutelhangers

Tien procent korting en gratis valentijn hout van jou sleutelhangers

Je valentijn verrassen met een lief cadeau? Klaar met de luchtjes of dat bosje bloemen? Dan is deze WoodWideCities valentijnsactie in 2021 echt iets voor jou! Speciaal voor Valentijn is deze de 'Hout van jou' special ontworpen. Een leuk setje met sleutelhanger hartjes, voor jou en je lief. Het is tijd voor een cadeau om van te houten.

10% korting op het WoodWideCities assortiment

Profiteer van onze Valentijnsactie! Tot en met 14 februari ontvang je 10% korting op het hele WoodWideCities assortiment vanaf 25 euro. Dat is niet alles! Er staat nog meer op je te wachten.

Gratis 'Hout van jou' bij je bestelling

Bestel een product uit de gehele WoodWideCities collectie van minimaal 30 euro en je ontvangt de "Hout van jou - sleutel en hart" special er helemaal gratis bij. Zo kun je jouw liefje extra verwennen. Als dat geen verassing wordt!

Hoe krijg ik mijn 'Hout van jou' verassing?

Je hoeft niets te doen. Vanaf een totaalbedrag van 30 euro zullen we de hartjes toevoegen. 

Je cadeau extra speciaal maken

Wist je dat jouw unieke cadeau extra speciaal gemaakt kan worden? Laat jouw boodschap achter en graveer de naam van liefje of misschien wel iets anders. Stuur ons een berichtje en wij bespreken graag de mogelijkheden met je! Wist je trouwens dat het ingraveren van je skyline bij WoodWideCities tijdens de Valentijnsactie volledig gratis is. Speciaal voor jou en je liefje.

Kortingen geldig tot en met 14 februari

Deze Valentijnsacties zijn geldig tot en met 14 februari 2021. Gedurende de actie zijn overige kortingsacties, zoals bijvoorbeeld de 10% welkomstbonus niet geldig. Immers ontvang je al korting op al onze houtachtige producten.

Levertijden

Wil je de actieproducten voor valentijn ontvangen? Hout rekening met een iets langere levertijd en drukte bij de pakketbezorgers. Plaats je bestelling dus op tijd. Wil je zeker zijn van je levering? Neem dan contact met ons op voor de actuele levertijden.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Instagram

Duurzaam en eerlijk hout

In Nederland geproduceerd

Ontworpen door architect

Gratis verzending vanaf €50