Meteen naar de content

Gratis¬†verzending vanaf ‚ā¨50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

WoodWideCities is het afgelopen jaar druk bezig geweest!

WoodWideCities is het afgelopen jaar druk bezig geweest! WoodWideCities

WoodWideCities is het afgelopen jaar druk bezig geweest. Handen schudden, onszelf voorstellen aan de wereld, samenwerkingen zoeken en vinden, orders verwerken.

We zijn druk bezig met het uitbreiden van onze kenniskring en onsassortiment (zie woodwidecities.com).Onze visie voor 2020 is: doorgroeien en uitbloeien. We gaan ervoor om meer naambekendheid te krijgen in Nederland. Daarnaast hopen we ook internationaal bekender te worden. WoodWide wants to go worldwide!

Hieronder een tijdlijn met de hoogtepunten. Tussendoor hebben we niet stil gezeten.

Het eerste half jaar bestond uit producten bedenken en produceren, hard werken aan orders en relaties onderhouden. Voor de zomervakantie zijn de skylines en landscapes van de Waddeneilanden gemaakt. En ze zijn, al zeggen we het zelf, goed gelukt! In juli is Sanne als eerste werknemer aangenomen. Met zijn twee√ęn hebben we op de Leveranciersdagen in Houten gestaan. De eerste beurs voor WoodWideCities.

Nu staan we op het punt te verhuizen. Van Moermanksweg nummer 2-18 naar 2-11c.

Na de verhuizing hopen we op een kerstdrukte. Wij zijn er klaar voor, echter hopen we dat we hard genoeg gewerkt hebben aan promotie en klantopbouw om er iets moois uit te halen.

We vragen uw hulp nogmaals om het jaar succesvol af te sluiten.

Heeft u een eigenbedrijf? Denk aan ons als u een bedrijfsgeschenk nodig heeft. Misschien kunnen wij nog iets origineels voor uw kerstpakket betekenen.

Geen eigen bedrijf maar wel fan van onze producten? Onze producten zijn leuk om te krijgen, leuk om te geven. Misschien dat u iemand blij kan maken met een van onze skylines! www.woodwidecities.com

Ook een geweldige jaarafsluiting gewenst! Vriendelijke bedankt en groet, Team WoodWideCities

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf ‚ā¨50