Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf €50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Wie de stress vermijdt, bestelt op tijd

Wie de stress vermijdt, bestelt op tijd

De coronamaatregelen zijn aangescherpt en we zitten weer veel thuis. Tegelijkertijd komen de feestdagen dichterbij en worden de verlanglijstjes weer ingevuld. Dat kan maar een ding betekenen: drukte op de digitale én de gewone snelweg! Onze tip: vermijd stress en bestel nu alvast jouw cadeaus. Dan weet je zeker dat je pakketje op tijd aankomt!

Leuke give aways

Door je nu te oriënteren op leuke give aways én het alvast te bestellen, voorkom je lastminute acties en de bijbehorende stress. Wij hebben genoeg leuke cadeautjes in huis om weg te geven. Wat dacht je van onze blitse onderzetters? Deze houten onderzetters hebben een afbeelding van geometrische dieren. Kies een paar apen, leeuwen of beren of maak een mix van verschillende dieren. Ook leuk: plak of hang de onderzetters aan de muur voor een grafisch effect. Of wat dacht je van onze skylinemagneetjes. Dit zijn echte eyecatchers op de koelkast, afzuigkap of op een lockerkast. Inmiddels zijn het heuse verzamelitems en super geschikt als schoencadeau.

Ho, ho, ho

Voor de leukste kerstcadeau-ideeën voor je team moet je ook bij WoodWideCities zijn. Favoriet dit jaar zijn de skylineklokken met logo van het bedrijf, sleutelhangers met stad naar voorkeur, houten kerstballen en luxe tapasplanken mét afbeelding van een skyline. Natuurlijk is dit slechts een kleine greep uit ons assortiment en is er keuze voor elk budget. Ook maken we producten op maat. Wil je een dienblad met skyline of een naam? Een houten schild of zwaard voor de kleine of een mooie houten puzzel? You name it, we will make it. Overleggen kan altijd via ons contactformulier. Als het verzoek maar op tijd binnen is. Mail ons en we kijken ernaar!

Jingle Ballen

WoodWideCities levert razendsnel houten kerstballen die bedrukt kunnen worden met jouw persoonlijke tekst of logo. Wil je een ander formaat? Geen probleem! Bel of mail ons en we maken het voor je. Speciaal voor Kerst hebben we een houten vlinderdas ontworpen. Zo verschijn jij, jouw vader, opa, oom, vriend, medewerker of collega piccobello aan het kerstdiner. Snel bestellen, strik eromheen en meenemen!

Snel in huis

Bestel je nu je cadeautje, dan heb je het binnen 3-5 werkdagen in huis. Bestel je het in de maand december, dan kunnen we deze levertijd niet garanderen.

Je bent een stoere vent, als je op tijd met je cadeautje bent.
Een slimme meid bestelt op tijd
Je komt niet in de knel, als je nu bestel(t)
Voorkom balen, door nu te betalen!
En zo kan ik nog wel even doorgaan 😊

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf €50