5 euro welkomstkorting arrow_drop_up
Meteen naar de content

Volg ons

Gratis verzending vanaf €50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Voor bedrijven

Voor bedrijven

Origineel relatiegeschenk

Op zoek naar een origineel relatie-of promotiegeschenk voor uw bedrijf? Met een product van WoodWideCities geeft u uw klanten, leveranciers of medewerkers een waardevol cadeau én brengt u uw dienst of bedrijf op een frisse en maatschappelijke manier onder de aandacht.

Exclusief, gepersonaliseerd aandenken

Met deze prachtige skyline producten geeft u een exclusief, gepersonaliseerd en duurzaam aandenken, waar de ontvanger wat aan heeft. De speciale verpakking is onderdeel van het geschenk. Voor de hardwerkende collega die probleemloos een paar diensten overnam, voor de nieuwe klant waarmee de samenwerking het afgelopen jaar zo prettig verliep of voor de werknemer die nét even dat stapje extra deed; met het juiste cadeau raakt u de juiste snaar.

Kortom: voeg uw eigen verhaal toe aan het geschenk door uw logo te plaatsten op de hippe verpakking of op het product. Zo maakt u een origineel relatiegeschenk om de bijzondere relatie met leverancier, medewerker of klant te benadrukken. Wilt u liever andere combinaties of een eigen tekst toevoegen? Wij denken graag met u mee.

 Neem contact op voor de mogelijkheden en laat u inspireren!

 

 

Instagram

Duurzaam en eerlijk hout

In Nederland geproduceerd

Ontworpen met locals

Gratis verzending vanaf €50