Meteen naar de content

Gratis¬†verzending vanaf ‚ā¨50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Vijf tips om je huis gezellig aan te kleden

Vijf tips om je huis gezellig aan te kleden

Je huis gezellig aankleden betekent zelfgemaakte tekeningen aan de muur en schoenen voor de haard. Of misschien ben jij er lekker vroeg bij en heb je de kerstboom al in de woonkamer staan. Two thumbs up, zeggen wij dan, want er gaat niets boven gezelligheid in huis. Vind je het lastig om je huis leuk in te richten? Wij geven je vijf tips & tricks voor een knusse aankleding.

1. Kale muren zijn een no-go

Met een wanddecoratie cre√ęer je meteen een gezellige sfeer en heb je het probleem van kale muren zo opgelost. Als je denkt aan een wanddecoratie, denk dan aan verlichting, fotolijstjes, een schilderij of een toffe houten wanddecoratie van WoodWideCities, zoals de skylines met verlichting of een houten wereldkaart. Je kunt ze plaatsen waar je wilt: boven de bank, boven de schouw, in de slaapkamer of in het kantoor. Kijk goed naar de muur waaraan je een decoratie hangt. Hangt er al iets? (het moet niet te druk worden) en past het bij de rest van de wanddecoraties?

2. Gezelligheid kent geen tijd

De praktische parel onder de wanddecoraties is een klok aan de muur. WoodWideCities heeft mooie sfeervolle houten wandklokken in het assortiment met de skyline van de stad naar voorkeur. Handig om de tijd te zien en tegelijkertijd prettig om naar te kijken. Wil je een wandklok aanschaffen, kijk dan even goed naar de houtsoort. Wij gebruiken verschillende soorten hout en de houtkleur is bepalend voor de uitstraling van je woon,- slaap- of werkkamer. Zo hebben we klokken van palissander, bamboe, noten en eiken met elk hun eigen kleurenpalet en hebben we ook een stoere zwarte klok in ons assortiment! Dat geldt overigens ook voor de skylines.

3. Make it personal

Jouw woning voelt automatisch gezelliger aan als je iets persoonlijks toevoegt aan het interieur, zoals leuke foto’s of souvenirs. Door een skyline of wandklok van WoodWideCities te kiezen, geef je jouw woonkamer net die extra touch. Kies voor een stad waar je bent geboren, een wereldstad die je hebt bezocht of die bruisende plaats die bovenaan je bucketlist staat. Je kunt de naam van de stad op het item te laten graveren, maar je kunt het nóg persoonlijker maken door er wat anders op te laten zetten. De datum waarop jullie elkaar ontmoet hebben of de naam van je dochter of zoon; de mogelijkheden zijn legio. Hoe leuk is dat?

4. Borrel away

Met de feestdagen voor de deur gaan we natuurlijk weer gezellig borrelen om het jaar af te sluiten. Helaas doen we dat niet met collega‚Äôs op het werk, maar gewoon lekker thuis. Cre√ęer een gezellige sfeer door een bos bloemen en leuke onderzetters op tafel te zetten. Onze geometrische dieren-onderzetters zijn van hout en geven een warme uitstraling. Serveer daarnaast smakelijke hapjes op onze robuuste tapasplank om het af te maken. Ook leuk en nieuw in ons assortiment: onze geometrische dieren-onderzetters voor pannen! Eet smakelijk!

5. Klein maar fijn

Hallo magneetjes, daag saaie koelkastdeur. Onze houten skyline magneten zijn erg schattig en inmiddels echte collector items geworden. We gebruiken resthout om de magneetjes te maken, daardoor zijn alle magneten dik en stevig of liever gezegd: stoer en robuust. Staat leuk op de koelkastdeur, afzuigkap en keukenmuur. Kies de stad van je voorkeur!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf ‚ā¨50