Duurzaam hout
Ontworpen door architect
In Nederland geproduceerd
Gratis verzending vanaf €50

Dit herinnert mij aan de mooie tijd die ik in Utrecht heb gehad!

Dit herinnert mij aan de mooie tijd die ik in Utrecht heb gehad! WoodWideCities

Matthijs Akkenaar, commercieel directeur Skillstown.com, heeft de skyline van Utrecht aan zijn muur hangen.

 

“Ik ben geboren en getogen in Utrecht (Kanaleneiland), heb mijn studententijd doorgebracht in Lombok aan de Soerabaystraat en had in Utrecht mijn eerste baantje: ik reed in een bakfiets toeristen rond. Uiteraard was ik ook vaak bij de FC te vinden. Ik woon nu niet meer in Utrecht maar deze wanddecoratie herinnert mij aan de mooie tijd die ik daar heb gehad. Alle gebouwen zijn erg herkenbaar en de perfecte kwaliteit van het hout en de verlichting maken het tot een goed geheel. Ook ben ik erg te spreken over de verpakking van de skyline: toen ik ‘m binnenkreeg voelde het als een cadeautje!” 

Interview door: Heidi van Duuren, WoodWideCities 


Laat een bericht achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd