Meteen naar de content

Gratis¬†verzending vanaf ‚ā¨50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

WoodWideCities accepteert de Webshop Giftcard

WoodWideCities accepteert de Webshop Giftcard

WoodWideCities is verheugd om te melden dat wij vanaf heden de Webshop Giftcard accepteren. De nummer 1 webshop giftcard van Nederland is verkrijgbaar bij duizenden verkooppunten in Nederland en is vanaf vandaag dus ook inwisselbaar in onze webshop. In dit artikel lees je meer over de giftcard, waar deze te koop is en hoe deze ingewisseld kan worden bij WoodWideCities.

Waar koop ik de Webshop Giftcard

Op zoek naar een leuk cadeau, maar speel je liever op safe? Dan is de Webshop Giftcard wellicht iets voor jou. Zo weet je zeker dat te ontvanger een gewenst cadeau kan uitkiezen.

De giftcard is verkrijgbaar bij duizenden winkels in Nederland, waaronder de Jumbo, Coop, Plus, Poiesz, Ako, Primera en de Cigo. Het¬†bedrag kan zelf gekozen worden vanaf ‚ā¨7,50. Het goede nieuws is: de webshop giftcard is dus inwisselbaar bij WoodWideCities.

Hoe wissel ik de Webshop Giftcard in?

Eenvoudig! De webshop giftcard bestaat uit een kaartnummer en een pincode. Met deze twee codes kan het bedrag bij WoodWideCities verzilverd worden. Het totaalbedrag van de bestelling mag lager of hoger zijn dan het saldo op de kaart. Na aankoop van de kaart is het tegoed 1 jaar geldig en is vrij besteedbaar. 

Om het tegoed te verzilveren bij WoodWideCities plaatst je een bestelling en kies je bij het afrekenen voor de Webshop Giftcard. Je zult vervolgens een scherm te zien krijgen waar het kaartnummer en de pincode van de giftcard ingevuld kunnen worden. Het totaalbedrag van je bestelling bij WoodWideCities zal vermindert worden met het saldo op de kaart. 

Hoe wordt het totaalbedrag met mijn Webshop Giftcard verrekent?

Is het totaalbedrag van de bestelling hoger dan het saldo op je kaart? Dan kun je met een alternatieve betaalmethode zoals iDeal, Paypal of de Creditcard het resterende bedrag betalen. Is de totaalwaarde van je bestelling lager dan het saldo op de kaart, dan kun je de bestelling direct voltooien. Je hoeft dan niets bij te betalen. 

Let op: op de betaalpagina (waar je ook je gegevens invult) vind je ook een vakje "Kortingscode" of "Cadeaubon". De code van Webshop Giftcard kan hier niet ingevuld worden, want dit is voor onze eigen cadeaubon. Hierover kun je in het volgende stukje meer lezen. 

Wat is het verschil tussen jullie eigen cadeaubon en de giftcard?

WoodWideCities biedt zelf ook een cadeaukaart aan. Deze kaart is enkel te koop en te besteden op WoodWideCities.com en is vanaf de aankoop 2 jaar geldig.

De Webshop Giftcard is in veel winkels verkrijgbaar als fysieke giftcard en is inwisselbaar bij meerdere webshops. Zo ook WoodWideCities. De Webshop Giftcard is vanaf de aanschafdatum 1 jaar geldig. Heb je vragen over de webshop giftcard? Lees dan eerst de veelgestelde vragen, maar je mag ons natuurlijk ook altijd contacteren. 

 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf ‚ā¨50