Meteen naar de content

Gratis¬†verzending vanaf ‚ā¨50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Wist je dat,.. wij een erkend leerbedrijf zijn?

Wist je dat,.. wij een erkend leerbedrijf zijn?

Als je onze werkplaats in Groningen binnenloopt, zie je ze waarschijnlijk staan ploeteren aan de werkbank: onze stagiaires Yunus Emre Circir en Frank Huiberts. Allebei doen ze de opleiding Vakman-ondernemer, niveau 4 en zijn ze een dag per week te vinden in ons atelier. Hoog tijd om dit wat meer uit te leggen!

Work, work, work

Naast het feit dat wij hele mooie producten maken, vinden wijzelf, zijn we ook een erkend leerbedrijf bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dat betekent dat mbo-leerlingen bij ons praktijkervaring kunnen opdoen. Het begint allemaal met een stukje onbewerkt hout in de werkplaats, dat eindigt als een prachtige wanddecoratie aan de muur bij de klant, een te gekke borrelplank op tafel, toffe sleutelhangers of een geinige puzzel voor in de ik-verveel-me uurtjes. In de fases daartussen zijn we bezig met ontwerpen, op maat maken, laseren, schuren, invetten, inpakken, verzenden, relatiebeheer, marketing en communicatie, inkoop, verkoop, aftersales en ga zo maar door.

Gezelligheid kent geen tijd

Door stagiaires kennis te laten maken met dit werkproces en hun steentje te laten bijdragen, hopen we ze de tools te geven waarmee ze straks in de praktijk verder kunnen. Wij verkopen onze producten aan bedrijven, maar verkopen het ook via retail en aan particulieren. Deze verschillende verkoopkanalen vergen weer een andere aanpak en een andere strategie. Hierdoor kunnen we mbo-studenten een gevarieerd takenpakket aanbieden. Daarnaast vinden wij het ook gewoon heel gezellig!

Veiligheid staat voorop

Studenten kunnen bij WoodWideCities rekenen op een veilige en goede stageplaats. Fredric, de eigenaar van WoodWideCities, heeft een achtergrond als docent bij het Deltion College en Hanze Hogeschool en begeleidt alle stagiaires. Bij ons kunnen leerlingen terecht die de volgende opleidingen doen:

  • Commercieel medewerker, niveau 3
  • Junior accountmanager, niveau 4
  • Ondernemer retail, niveau 4
  • Vakman-ondernemer, niveau 4
  • Assistent manager internationale handel, niveau 4
  • E-commerce manager, niveau 4

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de stagiaires of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bekijk WoodWideCities op Stagemarkt.nl.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf ‚ā¨50