Meteen naar de content

ūüĒ• Cyber Monday - Tot 30% korting ūüĒ•

Gratis¬†verzending vanaf ‚ā¨50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Whisky Festival Noord-Nederland: Kom voor de whisky, blijf voor de gezelligheid!

Whisky Onderzetters van hout met leuke quotes en uitspraken

Stop met wat je aan het doen bent en laat die saaie werkzaamheden voor wat het is. Vandaag gaan we het hebben over iets veel belangrijkers: whisky! Ja, je leest het goed, whisky. Het vloeibare goud dat menig hart sneller doet kloppen en menig lever laat sidderen. We gaan het hebben over het Whisky Festival Noord-Nederland, het meest fantastische evenement sinds de uitvinding van het wiel. Dus zet je schrap, houd je glas in de aanslag en laten we samen duiken in de heerlijke wereld van whisky! En psst... niet verder vertellen, maar wij zijn ook aanwezig op dit toffe evenement.

Wat houdt het whisky festival in?

Proost! Het is tijd voor het jaarlijkse Whisky Festival Noord-Nederland, dat plaatsvindt in onze favoriete stad Groningen. WoodWideCities is enthousiast om deel te nemen aan dit evenement van 24 tot en met 26 maart. Het festival is dé plek waar whiskyliefhebbers samenkomen om te genieten van de heerlijke Whisky's en de gezellige sfeer.

Wat kun je verwachten op het Whisky Festival Noord-Nederland?

Maar wat houdt een whisky festival nou precies in? Het is simpel: proeven, proeven en nog eens proeven! Het festival biedt honderden soorten whisky's aan, waaronder zeldzame en exclusieve bottelingen die je normaal gesproken niet in de winkel vindt. Dit is dé kans om je smaakpapillen te verwennen en nieuwe smaken te ontdekken. Ook wij staan dit jaar op het Whisky Festival Noord-Nederland. Niet met Whisky, maar wel met leuke WFNN producten.

Whisky Festival Serveerplank met skyline van Groningen
Serveerplank Groningen met logo Whisky Festival Noord-Nederland

 

Exclusieve proeverijeren

Maar dat is niet alles! Het festival biedt ook exclusieve proeverijen aan, waar experts hun kennis delen over de geschiedenis, productie en proeverij van whisky. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde whisky liefhebber, er is altijd iets nieuws te leren. Van beginners tot ervaren rotten in het vak, er is voor ieder wat wils.

Gezelligheid troef!

En laten we de gezelligheid niet vergeten! Het whiskyfestival is de perfecte plek om nieuwe vrienden te maken die dezelfde passie delen. Het is een ontspannen sfeer waarin je verhalen kunt delen, ervaringen kunt uitwisselen en simpelweg kunt genieten van het moment. Wie weet ontmoet je wel je whisky soulmate!

Een populair evenement

Het whiskyfestival is niet alleen populair in Noord-Nederland, maar ook over de hele wereld. Het trekt whiskyliefhebbers van alle niveaus en achtergronden aan, dus je zult nooit alleen zijn. Dus waar wacht je nog op? Koop je ticket en kom naar het whisky festival Noord-Nederland. Kom voor de whisky, blijf voor de gezelligheid!

Ontmoet WoodWideCities op het WFNN

Kom langs bij onze stand en maak kennis met WoodWideCities op het Whisky Festival Noord-Nederland! Naast het proeven van verschillende soorten whisky's en het volgen van educatieve workshops, kun je ook onze stand bezoeken. Hier verkopen wij prachtige Whisky Festival Noord-Nederland producten, zoals serveerplanken, sleutelhangers en skylines.

Stand van WoodWideCities met leuke Whisky Festival Noord-Nederland producten

Onze producten zijn perfect als cadeau voor jezelf of voor een whisky-liefhebber die je kent. Maar we zijn er niet alleen om onze producten te verkopen. We zijn er ook om te genieten van de gezellige sfeer en om leuke mensen te ontmoeten. Dus kom langs, neem een kijkje bij onze stand en geniet van het Whisky Festival Noord-Nederland! 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf ‚ā¨50