Meteen naar de content

Gratis¬†verzending vanaf ‚ā¨50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

We Are So Eggcited - Paasdeals - Maak kans op het houten ei

We Are So Eggcited - Paasdeals - Maak kans op het houten ei

Pasen staat voor de deur en daarom deelt WoodWideCities uit. Tot en met 18 april ontvang je 10% korting op het gehele assortiment skylines en decoraties. Dat is nog niet alles, want deze paasmaand hebben we nog een hele leuke actie bedacht. We Are So EGGCITED.

Maak kans op het houten ei

Het verstoppen kan beginnen! In willekeurige bestellingen¬†gaan wij vijf verschillende houten eieren¬†verstoppen. Deze houten eieren vertegenwoordigen een shoptegoed van ‚ā¨25,-¬†En als¬†je het Palissander EI hebt gevonden¬†ontvang je zelfs ‚ā¨50,- shoptegoed van ons.¬†

Kukeleku! Ik heb een houten EI gevonden. Wat nu?

Eggciting! Zodra jij een houten EI in de bestelling hebt gevonden kun je contact met ons opnemen en ontvang jij een digitaal shoptegoed van ‚ā¨25,- of ‚ā¨50,- die kan worden ingewisseld op onze webshop.¬†

Advies en vragen

Heb jij een vraag over een product, ben je op zoek naar een personalisatie of heb je een andere vraag over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar. 

Voorwaarden

De korting is automatisch toegepast op alle in aanmerking komende collecties. De actie is geldig t/m tweede paasdag 18 april 2022. Alle houten eieren worden willekeurig verdeeld gedurende de komende weken. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf ‚ā¨50