Meteen naar de content

🔥 Cyber Monday - Tot 30% korting 🔥

Gratis verzending vanaf €50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Voorkom Sinterklaas-stress: kies nu al een cadeautje!

Voorkom Sinterklaas-stress: kies nu al een cadeautje!

Hoewel het nog ver weg lijkt, is het dichterbij dan je denkt. De kruidnoten, schuimpjes en speculaas liggen al in de schappen. Voor je het weet, zingen we ‘Hoor, wie klopt daar kinderen…’ en staat Sinterklaas voor de deur! Tijd om alvast na te denken over cadeautjes.

Voorkom lastminute acties

Door je alvast te oriënteren op leuke give aways, voorkom je lastminute acties en de bijbehorende stress. Laten wij nou genoeg leuke cadeautjes in huis hebben om weg te geven. Wat dacht je van onze blitse onderzetters? Deze houten onderzetters voor glazen en pannen hebben een afbeelding van geometrische dieren. Kies een paar beren, leeuwen of apen of maak een mix van verschillende dieren. Ook leuk: plak of hang de onderzetters aan de muur voor een grafisch effect.

Schoencadeautjes

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd! Onze skylinemagneetjes zijn echte eyecatchers op de koelkast, afzuigkap of op een lockerkast. Inmiddels zijn het heuse verzamelitems geworden en zijn ze ideaal als schoencadeautjes voor volwassenen. Jouw zoon krijgt een pak kleurpotloden en papa een skylinemagneet van New York in z’n sneaker. Hoe leuk is dat! Net als onze sleutelhangers trouwens!

Tijd vliegt…

…Maar kun je bijhouden met een skylineklok aan de muur. Kies een skyline van de stad naar voorkeur en maak het persoonlijk door het ons te laten graveren. Zet er bijvoorbeeld een koosnaam op, de datum van het weekendje weg, de geboortedatum van jullie kind of 5 december!

The Sky is the limit

Van een heerlijke Skywine en een tapasplank waar je lekkere hapjes op kunt serveren tot een handige bierhouder en wijndrager: WoodWideCities heeft een groot aanbod aan geschenken waarmee je pakjesavond tot een succes kunt maken. Ook maken we producten op maat. Wil je een dienblad met skyline of een naam? Een houten schild of zwaard voor de kleine of een mooie houten puzzel? You name it, we will make it. Overleggen kan altijd via onze contactpagina. Als het verzoek maar op tijd binnen is. Mail ons en we kijken ernaar!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf €50