Meteen naar de content

Gratis¬†verzending vanaf ‚ā¨50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Vijf tips hoe je de nazomerquarantaine doorkomt

Vijf tips hoe je de nazomerquarantaine doorkomt

Het coronavirus is een woodwide probleem. Alle strenge regels en de kans op besmetting maken het niet gemakkelijk om op vakantie te gaan.  Misschien heb je daarom wel besloten om thuis te blijven in de zomermaanden en kies je voor een zogenoemde staycation. Niet getreurd: dat kan ook heel leuk zijn! Helemaal met de tip & tricks van WoodWideCities. Wij sleuren je die zomer wel door!

Vakantiegeld over

Die dure vliegreis en all-inclusive-hotel zit er niet in dit jaar. Dat betekent dat je geld over hebt! Dat kun je besteden aan producten die je blij maken. Duurzame producten. Het liefst van hout. Zoals een skyline of een wandklok van WoodWideCities. Omdat je dat verdient!

Droom

Maak alvast plannen voor volgend jaar. Plan een reis naar een bestemming wat verder weg en stippel zelf een programma uit. Deze puzzel houd je lekker bezig en de reiskriebels worden behoorlijk aangewakkerd. Hét recept voor een lach op je gezicht! Hang een poster of een skyline op van de plaats waar je volgend jaar naartoe gaat, zodat je alvast heerlijk kunt wegdromen. 

Thuisbioscoop

Eindelijk heb je tijd om alle Netflix-series en films te kijken die je nog niet hebt gezien. Met een houten tapasplank vol hapjes en dipjes, lekker drankjes en de afstandsbediening kun je avond na avond met jouw favoriete acteurs afreizen naar jouw favoriete droomwereld. Hop on board!

Hang ‚Äėm erin

Is het nog steeds mooi weer? Geef jouw tuin of balkon een tropisch tintje door een hangmat op te hangen, een fleurige parasol neer te zetten en schenk een cocktail in. Door wat andere drankjes te nuttigen dan je gewend bent en andere zitjes te cre√ęren, voelt het thuis anders dan normaal. Als vakantie! Nog een tip: draai ook andere muziek via je smartphone. Die je natuurlijk neerzet op onze handige telefoonhouder.

Safari

Helaas geen safari in Zuid-Afrika, maar ook thuis kun je de big five spotten! Verspreid onze onderzetters van geometrische dieren door het hele huis of in de tuin en laat de kinderen een tour maken langs de aap, beer, olifant en leeuw. Verrekijker mee, hoed op en gaan met die banaan!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf ‚ā¨50