Duurzaam hout
Ontworpen door architect
In Nederland geproduceerd
Gratis verzending vanaf €50

Vijf leuke inspiratietips voor op je (thuis) kantoor

Vijf leuke inspiratietips voor op je (thuis) kantoor

Met je laptopje op schoot op de bank, op je bed, aan de keukentafel of vanuit je  ingerichte kantoor aan huis: werken doen we tijdens deze Coronacrisis allemaal zoveel mogelijk tussen de veilige muren van onze woningen. Volgens Premier Rutte gaat dit ook nog wel eventjes duren. Tijd (genoeg) om je werkplek te pimpen!

Om dit onwerkelijke coronatijdperk wat leuker te maken en je motivatie een boost te geven, is dit hét moment om jouw werkplek een upgrade te geven. Onze tip? Creëer een rustige zone en zorg voor een goede lichaamshouding tijdens het werk. Zit je bijvoorbeeld aan een keukentafel, maar is je stoel te laag? Gebruik dan een kussen om de hoogte aan te passen.

Juiste werkhouding

Zorg dat beide voeten op de vloer staan, zit rechtop en op 40 tot 50 centimeter afstand van het scherm. Woon je in een appartement formaat postzegel en heb je geen ruimte voor een bureau of eettafel? Probeer toch een klein tafeltje in een hoek neer te zetten met een stoel erbij of bevestig een stevige houten plank aan de muur, waar een laptop op past. Ook goed als je voor een industriële look wilt gaan. Gebruik je ‘m daarna gewoon als boekenplank of zet er planten op!

Upgraden en aankleden

Kleed je werkplek verder aan met kantoorartikelen die zowel praktisch als mooi zijn. Vooral in een woning met weinig ruimte is een product die deze twee dingen combineert, onmisbaar. Neem nou onze Skyline Desk Organizer. In deze organiser berg je je sleutels, smartphone, horloge en bril op en tegelijkertijd is het een eyecatcher voor op je bureau. Of neem onze mobiele houders. Zet tijdens het videobellen jouw telefoon hierop. Zo heb jij jouw handen vrij om notities te maken, een drankje te drinken of je make-up bij te werken. De mobiele houders zijn verkrijgbaar in de stad van jouw voorkeur.

Hoe laat is het?

Tot slot: leuk jouw kantoor op met wanddecoraties waarmee je iets hebt. Een mooie wandklok met een afbeelding van de stad waarvan je houdt of een skyline van de stad die je straks weer gaat bezoeken, uiteraard met verlichting erachter voor een gezellig effect. Elke keer als je naar de skyline kijkt, weet je waarvoor je werkt: die leuke citytrip straks! Vergeet daarnaast onze magneten niet. Superleuk en handig om belangrijke reminders in het oog te laten springen. Deze magneten zijn inmiddels collectors items geworden. Spaar ze allemaal!

5 handige thuiswerk tips op een rijtje

  1. Skyline Desk Organizer
  2. Mobiele houders
  3. Skyline Wandklok
  4. Skyline Wanddecoratie
  5. Skyline magneten

Laat een bericht achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd