Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf €50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Vijf geweldige cadeau ideeën voor Valentijn

Vijf geweldige cadeau ideeën voor Valentijn

Valentijn is het moment om je geliefde te verrassen met iets speciaals en unieks voor in huis. Hier zijn vijf geweldige cadeau ideeën voor een onvergetelijke Valentijnsdag:

Houten Skylines

Of je partner nou reis liefhebber is of gewoon een beetje de sfeer van een stad in huis wil, dan zijn houten skylines een geweldige aanvulling in je interieur. WoodWideCities heeft prachtige, handgemaakte skylines van steden over de hele wereld. Of je nu verliefd bent op Amsterdam, New York of Berlijn, zij hebben alles wat je zoekt. Dit cadeau is niet alleen mooi, maar ook functioneel en zal zeker een blijvende indruk achterlaten.

Houten skylines in verschillende soorten hout WoodWideCities

 

Geur kaarsen

Geur is leven. Geur kaarsen zijn een eenvoudige, maar elegante manier om sfeer in je huis te creëren en tegelijkertijd zelf te ontspannen. Kies voor geurige kaarsen in de favoriete geur van je lover, zoals bijvoorbeeld aromatische lavendel, kenmerkend vanille of fruitige sinaasappel, en je hebt een geweldig Valentijn cadeau. 

Geurkaarsen voor sfeer in huis

 
Muziekinstrument

Of je nu de sterren van de hemel speelt of geen snaar zuiver kunt aanraken. Muziek brengt mensen dichter bij elkaar en daarom is het een geweldig Valentijnscadeau. Wat dacht je van een kleine gitaar, ukelele of cajón drum? En als muziek nou niet eenmaal zijn of haar ding is, kun je altijd samen nog naar een concert gaan van jullie favoriete band. 

Kunstwerk

Als je partner van kunst houdt, overweeg dan een ​​uniek kunstwerk. Dit kan van alles zijn, van een schilderij tot fotografie of een sculptuur. Kies iets dat aansluit bij de stijl van je partner en persoonlijkheid en je zult gegarandeerd de show stelen.

WoodWideArt eigentijdse kunst Meisje met de Parel in handen van blije valentijn


Planten

Planten zijn niet alleen mooi, maar brengen ook veel sfeer in huis. Overweeg een ​​levende plant, zoals een ficus, monstera of kalanchoe, om je huis op te vrolijken en je geliefde te verrassen. 

Onvergetelijke valentijn

Laat de liefde en romantiek bloeien met één van deze geweldige cadeaus voor in huis. Dus, denk goed na over de smaak en stijl van je lover en laat de liefde en romantiek deze Valentijn bloeien met een onvergetelijk cadeau zoals de houten skylines van WoodWideCities. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf €50