Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf €50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Vaderdag: 7 tips voor een leuk cadeau

Vaderdag: 7 tips voor een leuk cadeau

Hebben we net Moederdag achter de rug, staat Vaderdag alweer voor de deur. Met een paar sokken of aftershave kom je er tegenwoordig niet, dat is wel heel erg afgezaagd. Ben je op zoek naar een origineel en stoer cadeau? Dat jarenlang meegaat, milieuvriendelijk is en altijd hip? Dan ben je bij WoodWideCities aan het juiste adres!

Serveer als een heer

Gelukkig heb je nog vier weken de tijd om te bedenken wat je de goede man kunt geven. Tijd genoeg om ons assortiment eens van dichtbij te bekijken. Is jouw (schoon)vader bourgondisch ingesteld? Dan is hij vast heel blij met onze robuuste tapasplank. Ideaal om heerlijke hapjes, brood en lekkere tapas mee te serveren. Alle planken hebben een gelaserde skyline van een stad naar voorkeur. Komt hij uit Rotterdam, houdt hij van Amsterdam of is Utrecht zijn stadje? Je kunt kiezen uit 35 steden. Nog meer goed nieuws: de plank heeft niet veel onderhoud nodig. Neem de plank na gebruik even met een vochtige doek af en klaar is kees!

Stoer aan de muur

Ga je voor een stoer cadeau, kies dan voor onze Skyline kapstok. De kapstok biedt veel ruimte voor jassen, dassen en tassen. De aluminium knoppen zijn op maat gemaakt en geeft de kapstok een industriële en moderne look. De kapstok is verkrijgbaar in alle soorten hout.

Net zo stoer zijn de Skylines die je aan de muur kunt hangen. Ook bij dit product kun je kiezen uit 35 steden en verschillende formaten. Heb je wat goed te maken en wil je dat compenseren? Kies dan voor 1 meter. Wil je het wat meer bescheiden houden, kies dan een kleiner formaat. We hebben ook standing skylines. Deze cuties hebben een voetstukje zodat je ze neer kunt zetten, op tafel of in de vensterbank.

De wereld aan je voeten

Is jouw vader een echte avonturier? Dan is onze houten wereldkaart wat voor hem. Dit design is verkrijgbaar in verschillende soorten hout en staat fantastisch boven de bank. Wil je het liever dichterbij houden, kies dan voor een citymap of een afbeelding van een provincie. Een citymap is een landkaart van een stad naar keuze, helemaal van hout! Vergeet ook niet onze Black Edition te checken!

Nóg meer Vaderdag!

Wist je dat wij ook speciale vaderdag collectie hebben bedacht. Zo geef je echt iets unieks aan jullie vader. Neem snel eens een kijkje en wie weet zit er wel iets gaafs tussen. Hou onze website en de socials in de gaten voor nog meer toffe dingen.

15% kassakorting voor vaderdag

Speciaal voor vaderdag hanteren wij 15% extra kassakorting op alles. De korting is standaard verrekent in de prijzen van alle producten. Profiteer nu. Geldig t/m 20 juni 2021. 

comment 1 reactie

H
Henri Schipper calendar_today

Tijdje geleden wereldkaart uit hout besteld. Werd geleverd en bleek beschadigd. Contact opgenomen. Teruggestuurd en inmiddels nieuwe ontvangen en die hangt. Keurig, snel service en reactie. De kaart uit hout en zwart gespoten is werkelijk prachtig. Dit bedrijf is een aanrader.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf €50