Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf €50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Staycation- hoe maak ik het leuk?

Staycation- hoe maak ik het leuk?

Blijf jij ook thuis deze zomer en wil je het gezellig maken op je balkon of in de tuin? Tijd om met accessoires te werken! Wij geven 5 tips om het terras of balkon te pimpen. Zodat je lekker kunt genieten van jouw vakantie thuis.

Tip 1- Kleed ‘m aan!

Het klinkt heel simpel, maar het maakt een wereld van verschil: gebruik een tafel,- en vloerkleed in de tuin. Hierdoor ziet jouw tuin of balkon er meteen gezelliger uit. Kies voor een kleed speciaal gemaakt voor buiten, met een leuk printje, verschillende kleurtjes of een mooie effen kleur. Met de accessoires die je later toevoegt, kun je het verder opleuken. Serveer de hapjes bijvoorbeeld op de robuuste borrel/tapasplank van WoodWideCities met hippe servetjes en shiny wijnglazen. Hiermee kom je al een heel eind!

Tip 2- Flower up

Maak het buiten gezellig met groene planten op de grond en vaasjes met bloemen op tafel. Hiermee creëer je een vrolijke sfeer. Gebruik verschillende soorten vazen en verschillende soorten bloemen voor een bont effect.

Tip 3- Keep them hanging

Hang decoraties op om jouw tuin verder aan te kleden. Denk hierbij aan lampjes boven de tafel, lampionnen bij de zitkuil of een verlichte skyline van WoodWideCities boven de loungeset. Laat de skyline niet hangen als het regent, dat is slecht voor het materiaal. Dat geldt overigens ook voor de lampionnen.

Tip 4- Happy drinks!

Presenteer je drankjes op een speciale manier. Vul bijvoorbeeld een doorzichtig emmertje met ijsblokjes en zet daar de bubbels of de wijn in. Gebruik de houten bierdragers van WoodWideCities om de biertjes naar de tuin vervoeren. Handig, want daar kun je de lege bierflesjes ook weer in zetten én het staat leuk op tafel.

Tip 5- Put them down

Gebruik onderzetters! Hierdoor voorkom je kringen op je steigerhouten bank, de drankjes komen te staan waar jij het wilt in plaats van overal verspreid door de tuin én het staat chique. WoodWideCities heeft een serie onderzetters van geometrische dieren: zowel voor drankjes als voor pannen. Superleuk voor een tuinfeest! Tip: Breng de onderzetters na het feest of de barbecue weer naar binnen. Laat ze niet ’s nachts buiten liggen. Vocht is slecht voor het materiaal. 

Summer Deals- 20% korting

De zomer in je bol! Wij pakken uit, want je krijgt op al onze producten boven de 20 euro ook nog eens 20% extra korting. Is dat even leuk!? De Globe Black Edition en de dierenonderzetters zijn zelfs afgeprijsd met 30%. Laat die kans niet aan je voorbij gaan. Leuk jij je huis ook op deze zomer?  

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf €50