Meteen naar de content

Gratis¬†verzending vanaf ‚ā¨50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

New kids in town! Nieuwe steden skylines verkrijgbaar

New kids in town! Nieuwe steden skylines verkrijgbaar

Wist je dat we continu bezig zijn om ons assortiment aan te vullen? Dat doen we met andere producten zoals borrelplanken of bierhouders maar ook met steden. Zodat wij zeker weten dat jouw favoriete stad er tussen staat! Inmiddels kun je kiezen uit ruim 30 steden. Onlangs hebben we weer 10 nieuwe pareltjes toegevoegd.

Nieuwkomers

Onze nieuwkomers zijn prachtige steden uit verschillende hoeken van het land: Apeldoorn, Dordrecht, Roosendaal, Coevorden, Deventer, Meerssen, Oss en Leiden. Ons doel is om alle steden in Nederland in huis te hebben, maar we kijken ook over de grenzen heen. Zo hebben we onlangs Berlijn en Curaçao toegevoegd aan het assortiment. Di nada!

Verschillende soorten hout

Uiteraard zijn deze steden verkrijgbaar in alle producten die we aanbieden. Deze producten leveren we in verschillende soorten hout, zoals bamboe, palissander, noten, eiken of zwart MDF. Onze skylines zijn vergelijkbaar met het stadse leven: ze zijn strak, modern en groots. Je kunt kiezen voor een standing skyline die je overal neer kunt zetten of voor een skyline aan de muur, maar ook voor een wandklok, telefoonhouder of een mooie borrelplank met een skyline naar keuze.

Neem contact op

Staat jouw favoriete stad er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij krijgen meer verzoeken en als de vraag hoog is, dan produceren we het. Maatwerk kan natuurlijk altijd! Stuur ons een berichtje via de contactpagina en we nemen het in behandeling.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf ‚ā¨50