Meteen naar de content

Gratis¬†verzending vanaf ‚ā¨50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Laat weten dat je aan iemand denkt - Thuisblijf voordeel

Laat weten dat je aan iemand denkt - Thuisblijf voordeel WoodWideCities

In deze tijden kunnen we allemaal wel wat extra aandacht gebruiken. Vooral onze zorgverleners verdienen een hart onder de riem. Verras je geliefde die dat steuntje in de rug nodig heeft. Geef een unieke verrassing als blijk van waardering of om te laten weten dat diegene er niet alleen voor staat. Vrolijk je lief op met een mooi cadeau van WoodWideCities. Omdat je de verrassing wellicht niet zelf kunt geven, bezorgen wij het voor je, in heel Nederland.

Een lief geschenk

Een aandenken aan een leuke stedentrip of een onvergetelijk moment. De stad waar iemand zo van houdt, geef je nu cadeau als een blijk van waardering of een hart onder de riem. Een lief geschenk die een onuitwisbare indruk zal achterlaten. Herinneringen maak je samen. Samen staan we sterk. 

Nog persoonlijker

Heb je een bijzondere of hartverwarmende boodschap voor een geliefde? Wij kunnen kosteloos een persoonlijke boodschap toevoegen. Het is ook mogelijk om zonder extra kosten iets op de skyline te graveren. Dit maakt je geschenk nog unieker en persoonlijker. Stuur ons een berichtje om je persoonlijke wensen met ons te bespreken. Wij zetten nét dat stapje extra om je geliefde in het zonnetje te zetten.

Ruime keuze uit steden 

Grote kans dat jouw stad tussen ons assortiment staat. Voor elke stad hebben wij verschillende collecties met geschenken beschikbaar. Geef een skyline, wandklok, tapasplank, citymap, wereldkaart of een schattige standing skyline cadeau. Je mag hem natuurlijk ook zelf houden, want af en toe onszelf belonen mag! Staat je stad er niet tussen? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee.

Thuisblijf voordeel

Omdat het ons allemaal overkomt, hebben wij al onze skyline wanddecoraties met 15% in prijs verlaagd. Zo geef je nog voordeliger een uniek geschenk aan een geliefde of aan jezelf. Als extraatje voor alle bestellingen boven de 30 euro, krijg je de samen sterk sleutelhanger van ons erbij.

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf ‚ā¨50