Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf €50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Hier kun je mee aankomen bij de zomerbarbecue

Hier kun je mee aankomen bij de zomerbarbecue

Het weerbericht voor dit weekend ziet er veelbelovend uit: het wordt heet! Dat betekent blote benen, parasol uit en gezellig barbecueën! Ben je uitgenodigd en wil je wat meenemen om cadeau te geven? Wij hebben leuke give aways in ons assortiment! Stoer, uniek en perfect voor bij de barbecue. We zetten er een paar voor je op een rijtje.

1. Borrelplank/tapasplank

Een borrelplank met skyline van de stad van jouw keuze! Deze plank is verkrijgbaar in verschillende soorten hout en is uniek in zijn soort. Ideaal om heerlijke hapjes, brood en lekkere tapas mee te serveren. Leuk om te geven en leuk om te krijgen! Om de plank mooi te houden raden we je aan om ‘m na gebruik af te nemen met een vochtige doek.

2. Sixpack bierhouder

Wat is een barbecue zonder een lekker drankje? Breng een sixpack bier mee in deze handige bierhouder. Verzin een leuke opdruk en wij laseren het erop! De bierhouder is gemaakt van duurzaam hout, dus kan vaker worden gebruikt. Ben je meer een wijndrinker? Wij hebben ook een wijn en bierhouder. Hiermee kun je 1 fles wijn en 2 biertjes meenemen. Op deze houder staat een opdruk van een gave skyline. Verkrijgbaar in eikenhout en noten. Staat stoer op de barbecuetafel!

3. Onderzetters

WoodWideCities heeft een leuke serie onderzetters: eentje met gelaserde skylines van de stad van jouw keuze en eentje met geometrische dieren. Deze onderzetters staan superleuk op de eettafel en zijn uitermate geschikt om cadeau te geven!

4. Standing Skyline

Niet te groot, niet te klein: deze skyline kun je op de tuintafel, balkon of vensterbank neerzetten dankzij het metalen voetstukje. De skyline is gemaakt van duurzaam en gecertificeerd hout, dus hou ‘m een beetje uit de buurt van de barbecue. Liever toch ophangen? Dat kan ook! De standing skyline wordt geleverd met handig haakje om de decoratie aan de muur te bevestigen. Verkrijgbaar in alle steden!

5. Skyline Magneten

Onze houten skyline magneten zijn echte collector items geworden! Ons doel is om zo min mogelijk afval te produceren, dus de magneten zijn gemaakt van resthout. Omdat we dit soort hout gebruiken, zijn alle magneten dik en stevig of liever gezegd: stoer en robuust. Een leuk kleinigheidje voor de gastheer of gastvrouw.

6. Cadeaubon

Kun je geen keuze maken, maar weet je zeker dat een houten presentje in de smaak gaat vallen? Geef dan een cadeaubon! De cadeaukaart van WoodWideCities is verkrijgbaar vanaf 10 euro tot 100 euro en is twee jaar geldig. Het tegoed is vrij te besteden in de webshop. Ook fijn: het tegoed hoeft niet in één keer op. De ontvanger van dit cadeautje heeft dus alle tijd om iets leuks uit te zoeken!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf €50