Meteen naar de content

Gratis¬†verzending vanaf ‚ā¨50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Haal de stad in huis met een skyline van jouw favoriete plaats

Haal de stad in huis met een skyline van jouw favoriete plaats

Door het coronavirus zijn we al weken aan huis gekluisterd. We kunnen niet even naar de stad om een broodje te eten op het bankje bij het stadhuis, een drankje doen bij dat cafeetje op de hoek of lekker wat eten bij dat leuke restaurantje in het monumentale pand nét buiten het centrum. Natuurlijk blijven we binnen voor een goed doel, maar we missen het wel.

Wij hebben dé oplossing: haal gewoon de stad in huis met een skyline!

Op elke skyline van WoodWideCities staan de highlights van de stad weergegeven. Gebouwen waar je tig keer voorbij bent gefietst, de brug waar je voor het eerst hebt gezoend of het architectonische hoogstandje waar je elke dag tegenaan kijkt.

Droom lekker weg bij de skyline en denk aan alle toffe dingen die je straks weer gaat doen. Of haal een skyline in huis van de stad die je straks gaat bezoeken als alles weer ‚Äėnormaal‚Äô is. Wij hebben internationale steden in ons assortiment, zoals Berlijn, New York en Istanbul. Laat de voorpret maar vast beginnen!

Sfeerimpressie Leeuwarden skyline in interieur woodwidecities

Modern interieur

Onze skylines zijn vergelijkbaar met het stadse leven: ze zijn strak, modern en groots. Je kunt kiezen voor een standing skyline die je overal neer kunt zetten of voor een skyline aan de muur. Hou je van een moderne stijl, dan past dit item goed in je interieur. Kijk wel goed naar de houtsoort van de skyline.

Wij gebruiken verschillende soorten hout en de houtkleur is bepalend voor de uitstraling van je woon,- slaap- of werkkamer. Zo hebben we skylines van Zwart MDF, bamboe, palissander, noten en eiken met elk hun eigen kleurenpalet en hebben we ook een stoere zwarte skyline in ons assortiment!

Roze kinderjas hangend aan WoodWideCities Kapstok van Groningen Skyline

Eyecatcher

Maak je graag een statement in je interieur of ben je juist meer van de subtiele decoraties? Bij WoodWideCities kun je kiezen uit verschillende groottes en maten. Staat jouw afmeting er niet tussen, dan maken we het op maat voor je. Of je nu kiest voor een kleine staande skyline op je bureau of een skyline van één meter in de hal, met een skyline van WoodWideCities haal je een echte eyecatcher in huis! Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf ‚ā¨50