Meteen naar de content

GRATIS gravering en personalisatie met code VADERDAG ūüíĚ

Gratis¬†verzending vanaf ‚ā¨50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Black Friday? Black FriYay!

Black Friday kortingen 2021

 

Black Friday / Cyber Monday korting

Op Black Friday / Cyber Monday geven wij 40% korting op de hele Black Collection en 20% op de overige collecties. De kortingen zijn al verrekent. Mis onze grootste sale van het jaar niet!

 
Wat is Black Friday?

Een fenomeen overgewaaid uit Amerika? Ja! En daar doen wij lekker aan mee. Oorspronkelijk komt de naam Black Friday uit de Amerikaanse stad Philadelphia, waar de politie in de jaren vijftig de naam voor het eerst gebruikte om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte in en rond die stad op de vrijdag na Thanksgiving. Dan zijn veel Amerikanen vrij en hebben ze alle tijd om te shoppen.

Nu wordt Black Friday gezien als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. In 2015 verschenen in Nederland de eerste advertenties om deze dag te promoten. Inmiddels is Black Friday al aardig ingeburgerd in ons kikkerland. In 2021 valt het op 26 november.

Hoe werkt het?

Don’t worry, wij gaan niet om 3.00 uur ’s nachts open: bij ons kan alles gewoon online via de site. Alle in aanmerking komende producten zijn al in prijs verlaagd, dus je hoeft verder geen code in te vullen. Dit wijst zich vanzelf.

Kom je er niet uit, dan kun je ons altijd even bellen via 085 - 303 7155 of een berichtje sturen via onze contactpagina. Tip van ons: bestel nu alvast jouw Sinterklaas of Kerstcadeautje want het wordt druk bij de pakketbezorging! Acties geldig gedurende Black Friday weekend en tijdens Cyber Monday 29 november 2021.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf ‚ā¨50