Skip to content

Free shipping from 50 Made in the Netherlandsrd

Sustainable wood Designed with locals

Now 10% anti inflation discount

Skyline cadeau voor een nieuwe woning - Een uniek cadeau om te geven bij een housewarming!

Skyline cadeau voor een nieuwe woning - Een uniek cadeau om te geven bij een housewarming!

Een nieuwe woning betekent een nieuw begin en dat moet natuurlijk gevierd worden! Als je op zoek bent naar een bijzonder cadeau om een vriend(in) of familielid te feliciteren met hun nieuwe huis, dan is een skyline cadeau een geweldige optie. Waar wacht je nog op?

Wat is een skyline cadeau?

Een skyline cadeau van duurzaam hout is een prachtig cadeau dat de skyline van een stad op een unieke en kenmerkende manier weergeeft. Deze skyline is gemaakt van duurzaam hout of gerecycled kunststof en is met veel precisie uitgesneden met behulp van geavanceerde lasersnijtechnologie. Hierdoor is het mogelijk om zelfs de kleinste details van de skyline vast te leggen. Gaaf toch?

Wat maakt een skyline cadeau zo speciaal?

Er zijn verschillende redenen waarom een skyline cadeau zo speciaal is:

 1. Uniek: Elke skyline cadeau van duurzaam hout is uniek. Omdat het met de hand gemaakt is, is geen enkel cadeau precies hetzelfde. Je eigen unieke cadeautje.

 2. In elke prijsklasse: een cadeau hoeft niet duur te zijn. Van onze kleinste mini skyline magneten tot de imposante skyline wanddecoraties. Of toch de standing skylines of een elegante wandklok skyline. Voor ieder wat wils.
 3. Persoonlijk: Het toont de skyline van een stad die belangrijk is voor de ontvanger, of het nu hun geboorteplaats, favoriete vakantiebestemming of de stad is waar ze nu wonen.
 4. Duurzaam: Een skyline is gemaakt van gecertificeerde houtsoorten of gerecycled kunststof en gaat een leven lang mee. Dit betekent dat het cadeau niet alleen mooi is, maar ook goed is voor het milieu. Daarnaast planten we voor elke €100,- één nieuwe boom in samenwerking met Regreener.
 5. Hoogwaardige kwaliteit: De lasersnijtechnologie zorgt ervoor dat elk detail van de skyline nauwkeurig wordt vastgelegd. Dit resulteert in een kwalitatief top cadeau.

Skyline houtsoorten

Waarom is een skyline cadeau een geweldig cadeau voor een housewarming?

Een skyline cadeau van duurzaam hout is een geweldig cadeau voor een housewarming om verschillende redenen:

 1. Het is een uniek cadeau dat niet veel mensen zullen geven. Je steelt gegarandeerd de show!
 2. Het is een cadeau dat de ontvanger zich zal herinneren en koesteren voor de rest van hun leven. Gaat net even wat langer mee dan een flesje wijn, nietwaar?
 3. Het past in elk interieur. Een skyline cadeau van duurzaam hout is een tijdloos cadeau dat in elk interieur past. Wie hout (haha) er niet van zijn stadje?
 4. Het is een cadeau dat voor 100% in Nederland is geproduceerd.

Skyline verpakkingen cadeau geven

Het perfecte housewarming cadeau van het jaar

Als u op zoek bent naar de perfecte skyline cadeau van duurzaam hout voor een housewarming, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden:

 1. Kies de stad: Kies de stad waar de ontvanger woont of heeft gewoond. Het is een persoonlijk cadeau en het toont de skyline van de stad die belangrijk is voor de ontvanger.
 2. Kies het formaat: Kies het formaat van de skyline cadeau van duurzaam hout op basis van het interieur van het huis van de ontvanger. Een groter formaat kan een geweldige aanvulling zijn op een lege muur, terwijl een kleiner formaat perfect is voor op een bureau of vensterbank. Als je de stad hebt gekozen kun je aan de linkerkant filteren op de maten.
 3. Kies het materiaal: Er zijn verschillende soorten hout en kunststof waaruit je kunt kiezen. Kies voor een duurzame houtsoort, zoals eiken, noten, bamboe, industrieel zwart of palissander. Sinds kort bieden wij ook skyline van 100% gerecycled kunststof aan. Voor ieder wat wils.
 4. Personaliseer het cadeau: Als u het cadeau nog persoonlijker wilt maken, kun je ervoor kiezen om een persoonlijke boodschap of naam toe te voegen aan de skyline. Je geeft dit eenvoudig door bij het afrekenen.

Een skyline cadeau is een geweldig cadeau om te geven bij een housewarming. Het is uniek, persoonlijk en duurzaam. Het past in elk interieur en zal de ontvanger herinneren aan de stad waar ze wonen of hebben gewoond.

Als u op zoek bent naar een speciaal cadeau om een vriend of familielid te feliciteren met hun nieuwe huis, dan is een skyline cadeau zeker een aanrader!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Discover the WoodWideWorld

Enter the name of your city orview all cities ordiscover the products

Sustainable and fair wood
Made in the Netherlands
Designed with locals
Free shipping from €50