Skip to content

follow us

Now 10% anti inflation discount

Gratis verzending met code BFVERZENDEN boven €25 🎁 

Moederdag: Vijf cadeautips

Moederdag: Vijf cadeautips

Ben jij al aan het aftellen om je cadeautje op Moederdag te geven of zit je nog steeds met je handen in het haar omdat je niet weet wat je jouw moeder wilt geven? Gelukkig heb je nog tot donderdag 6 mei om hierover na te denken. (Moederdag is op 9 mei, maar denk aan het verzenden!) WoodWideCities helpt je een handje op weg met deze 5 cadeautips!

1. Best Mom Ever-bordje

Met dit bordje zeg je meteen alles wat je wilt zeggen. Maak het extra persoonlijk door de naam van je moeder erin te graveren (dit doen wij overigens gratis). Door de handige standaard kan jouw moeder het overal gemakkelijk een mooi plekje geven.

2. Boeketje houten bloemen.

Wil je wat leukers geven dan het geijkte bosje bloemen? Kies dan voor iets verrassends en iets duurzaams, zoals dit bosje van hout! Deze bloemetjes zijn gebaseerd op de populaire droogbloemen en gaan jarenlang mee. Eindelijk een bosje die niet na 10 dagen in de prullenbak belandt. Leuk voor in de vensterbank of in de vitrinekast! Wedden dat ze het niet verwacht?

3. Moederdag sleutelbord.

Is jouw moeder wel eens sleutels kwijt, sluit ze zich wel eens buiten of moet ze vaak op zoek naar die van jullie? Met dit leuke sleutelbord is dat probleem in één klap opgelost. Zo gauw je binnenkomt, hang je jouw eigen sleutelbos in het bord. Leuk met skyline van haar woon,- of geboorteplaats en jullie namen erop. Handig!

4. Skyline

Maak Moederdag extra speciaal door een skyline te geven van de stad waar ze straks, als corona voorbij is, naartoe wil gaan. Of van de stad waar ze is geboren of van de plaats waar jullie zijn verwekt. Wat de reden voor de keuze van de stad ook is, het blijft een goed cadeau om te geven! Extra leuk: bestel een skyline met ledverlichting. Da’s gezellig!

5. Magneetjes

Heb je een klein budget dit jaar, dan kun je bij ons ook goed terecht. Wat dacht je van een leuke koelkastmagneet met haar naam erop of gezellige onderzetters van geometrische dieren of skyline? De keuze is reuze!

Kortingen!

Tot Moederdag, zondag 9 mei, hebben wij leuke kortingsacties. Zo geven we 20 % korting op de Black Collection en 10% korting op de rest van het assortiment. Dat is nog eens leuk shoppen voor moeders!

Personaliseer je cadeau

Maak je cadeau nog unieker door het te laten graveren. Met jouw naam, met haar naam of een leuk citaat. Bedenk het maar en we doen het! Speciaal voor Moederdag doen wij dit gratis. Laat het ons weten in een berichtje.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Discover the WoodWideWorld

Enter the name of your city orview all cities ordiscover the products

Sustainable and fair wood
Made in the Netherlands
Designed with locals
Free shipping from €50