Skip to content

follow us

Now 10% anti inflation discount

Gratis verzending met code BFVERZENDEN boven €25 🎁 

Deel je nieuwe WoodWideCities en maak kans op 1 van de 10 standing skylines

Deel je nieuwe WoodWideCities en maak kans op 1 van de 10 standing skylines

De feestdagen zijn weer voorbij en een nieuw jaar is begonnen. Ondanks dat alles anders was en wij met minder mensen onze kerstdagen en nieuwjaar hebben gevierd, hopen wij dat jullie het leuk hebben gehad. Er lagen dit jaar in ieder geval veel cadeaus van WoodWideCities onder de kerstboom.

Dank jullie wel! Wij hebben met man en macht gewerkt om ervoor te zorgen dat de bestellingen op tijd de deur uit gingen. We hopen dat jullie ze goed hebben ontvangen en er veel plezier van hebben.

Maak een foto en deel!

Ben je blij met jouw item van WoodWideCities? Maak er een foto van en deel het via social media met de hashtag #woodwidecities. Je maakt dan kans op een skyline naar keuze. Wij verloten tien standing skylines van 40cm onder de ingezonden reacties! Omdat we zo blij zijn met jullie.

Hoeveel tijd heb ik?

Als je een foto post of stuurt voor 14 februari, maak je kans op een skyline. Zo heb je nog even de tijd om je skyline of wandklok op te hangen of een goed plekje te zoeken voor je telefoonhouder. Een selfie met jouw product mag ook, wees lekker creatief! We zien jullie foto’s graag tegemoet.

Op 15 februari zullen wij alle inzendingen geplaatst op Facebook, Instagram of Twitter vastleggen en daaruit 10 willekeurige winnaars trekken. 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Discover the WoodWideWorld

Enter the name of your city orview all cities ordiscover the products

Sustainable and fair wood
Made in the Netherlands
Designed with locals
Free shipping from €50