Skip to content

Free shipping from 50 Made in the Netherlandsrd

Sustainable wood Designed with locals

Now 10% anti inflation discount

Ontdek Amsterdam als een local met onze top vijf tips

Ontdek Amsterdam als een local met onze top vijf tips

Amsterdam staat bekend om haar rijke geschiedenis, levendige cultuur, prachtige architectuur en nog heel veel meer. Of je deze stad nu voor het eerst of voor de tiende keer bezoekt, Amsterdam heeft altijd wat te ontdekken. Aangezien wij geen genoeg krijgen van Mokum hebben wij vijf leuke activiteiten opgesomd die je niet mag missen tijdens je citytrip aan deze prachtige stad.

Wandel door de Jordaan

De Jordaan is één van de meest karakteristieke buurten van Amsterdam en staat bekend om haar smalle steegjes, gezellige cafeetjes en markten. Hier ontdek je de echte Amsterdamse vibe en ervaar je de lokale cultuur. Vergeet vooral niet te hydrateren bij onze favorieten Café De Jordaan en Proe­flokaal A. Van Wees.

Bezoek het Rijksmuseum

Het Rijksmuseum is één van de grootste en meest prestigieuze musea van Nederland en is gewijd aan Nederlandse kunst en geschiedenis. Hier kun je onder andere prachtige schilderijen van Rembrandt en Vermeer bekijken.

Ga van de gebaande paden in Amsterdam

Wij hoeven je niet te vertellen over het Anna Frank Museum, Madame Tussauds of het Koninklijk Paleis op de Dam. De Lonely Planet en reisgidsen staan er vol mee. Ga op avontuur en pak het gratis pontje van Amsterdam Centraal, naar de hippe en culturele NDSM werf. Geniet van het uitzicht op 't IJ bij Plekk of ontdek toffe straatkunst bij STREET. Op de werf worden ook regelmatig markten en exposities georganiseerd. Heb je in de avond zin om eens iets anders te doen? Ga terug naar de tijd van flipperkasten en arcades bij de TonTon club in de Gashouder. Gegarandeerd een avond vol vertier. 

Amsterdam NDSM werf underground stad relaxen strand

Ontdek de Amsterdamse grachten

Één van de beste manieren om Amsterdam te ontdekken is het maken van een boottocht door de grachten. Hier kun je genieten van de velen smalle grachtenpandjes en de levendige sfeer van de stad vanaf het water. Je zult de stad volledig op een andere manier ervaren.

Ervaar de Skyline van Amsterdam op een rooftop

Ontdek de skyline van Amsterdam met eigen ogen vanaf een rooftop bar. Voor ieder wat wils, want de hoofdstad heeft talloze toffe rooftop bars. Drink een heerlijke cocktail op het dak van de SkyLounge of dineer bij Floor 17. Vergeet ook zeker geen bezoek te brengen aan enkele van onze andere favorieten: A’DAM Tower, W Lounge, Canvas en GAPP Hotel Casa. Proost! 

Amsterdam Tower

Kun je geen genoeg krijgen van Amsterdam, breng hem dan in huis. De Skyline van Amsterdam is onmisbaar voor elke liefhebber van deze stad. Deze unieke decoraties zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig hout en geven een moderne en elegante uitstraling aan elke kamer. Of je nu houdt van een minimalistische look of een meer opvallend design, er is een houten skyline wanddecoratie die perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl.

 

 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Discover the WoodWideWorld

Enter the name of your city orview all cities ordiscover the products

Sustainable and fair wood
Made in the Netherlands
Designed with locals
Free shipping from €50