Skip to content

follow us

Free shipping from 50 Made in the Netherlandsrd

Sustainable wood Designed with locals

Now 10% anti inflation discount

WoodWideChristmas Deals tot 20% voordeel

WoodWideChristmas Deals tot 20% voordeel

De feestdagen staan voor de deur! Heb jij het kerstgevoel al te pakken? Wij helpen je graag een handje met de WoodWideChristmas Deals. Met kortingen tot maar liefst 20% kun jij spraakmakende cadeautjes inslaan als een malle en die lekker uitdelen tijdens de feestdagen. Net als de kerstman. Als dat niet sfeerverhogend is?

Black Collectie - 20% korting

Op onze Black Edition collectie geven we maar liefst 20% korting! Laat het de kerstman niet weten.

Alle overige collecties - 10% korting

 

Op zoek naar iets anders om te geven? Op alle overige producten van WoodWideCities geven wij 10% korting. Je kunt de kortingen ook combineren. Je kunt bijvoorbeeld een Skyline wanddecoratie voor jezelf kopen en een skyline accessoires voor iemand anders kopen.

Kerst Borrelplank op maat laten maken

Speciaal voor de liefhebbers van onze borrelplanken hebben wij iets leuks bedacht: ontwerp je eigen borrelplank op maat. Je voegt eenvoudig een persoonlijke tekst toe. Hoe leuk is dat! Gaaf om als kerstcadeau te geven aan je lief, familie of vrienden of jezelf. 

Personaliseren

Wil je jouw kerstcadeau wat unieker maken? Wij helpen je graag om jouw skyline product een persoonlijker touch te geven door er bijvoorbeeld een naam op te graveren. Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je! Wist je trouwens dat het graveren van je skyline bij WoodWideCities volledig gratis is? Dat doen wij speciaal voor de feestdagen.

Kortingen geldig tot en met kerst

Deze unieke acties zijn geldig tot 15 december 2020. Gedurende de WoodWideChristmas Deals zijn overige kortingsacties, zoals bijvoorbeeld de 5 euro welkomstbonus niet geldig. 

Levertijden gedurende de kerstperiode

Wil je het zeker voor kerst ontvangen? Houd rekening met een langere levertijd en enorme drukte bij de pakketbezorgers. Plaats je bestelling dus op tijd. Wil je zeker zijn van je levering? Neem dan contact met ons op voor de actuele levertijden.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Discover the WoodWideWorld

Enter the name of your city orview all cities ordiscover the products

Sustainable and fair wood
Made in the Netherlands
Designed with locals
Free shipping from €50