Nachhaltiges Holz
Entworfen von einem Architekten
Produziert in den Niederlanden
Kostenloser Versand ab 50 €

Over ons

Wie wij zijn

Hallo, wij zijn WoodWideCities. We wonen met plezier in Groningen, een stad waar we trots op zijn. Omdat we deze liefde graag willen delen, ontstond het idee om het vast te leggen in iets tastbaars: een strak vormgegeven skyline met alle hoogtepunten van de stad. Een coole eyecatcher die elke dag herinnert aan de mooie plek waar we wonen. Inmiddels is ons assortiment uitgebreid met meerdere (wereld) steden en zijn er meerdere producten verkrijgbaar zoals klokken, wereldkaarten, geometrische dieren, magneten en onderzetters. Ook staan we open voor maatwerk. Heb je verzoekjes? let us know!

Prachtige creatieve perfect uitgevoerde creatische geologische hout objecten voor in huis of kantoor. Absoluut klantvriendelijk en service gericht.

Cristina Rosbergen

Prachtige skyline. Snelle levering, prachtig hout en fan van Donar.

Bethan Davies

Mooie skyline van Groningen met goede service.

Daan Middeljans

Een perfecte en vriendelijke service. Ik raad zeker WoodWideCities aan. Voor leuke cadeautjes of voor jezelf uiteraard!

Yvonne Onderstijn

De skylines zijn erg mooi en superstrak afgewerkt! Vlotte en persoonlijke contacten en beantwoording van vragen/mailtjes. Leuk om te zien dat de productie nog steeds verder wordt verbeterd en assortiment wordt uitgebreid.

Maria Hintzbergen

Wat mooi, deze stoere skyline van Groningen met verlichting. Mijn zoon, trots op zijn Groningse roots, was erg verrast en blij met dit authentieke examencadeau. Een kostbare blijvende herinnering!

Irene Bakker

Prachtige bijzondere producten.. Service was super, net als het product.. We gaan er zeker nog meer bestellen. :-)

Corina Kik

WoodWideCities overtrof onze verwachtingen. Voor ons zit Utrecht in ons hart en is er niets mooiers dan de Utrechtse skyline met haar mooie Dom. Door deze skyline aan mijn man cadeau te doen en het een plekje te geven in ons nieuwe huis, wordt het nog meer ons thuis. De palissander uitvoering past fantastisch in ons interieur.

Frieda B.

Fenomenale Centerpiece voor elke wand.Skyline van rotterdam pronkt aan de muur. Mooie, gedetaileerde afwerking en de service was eerlijk. Er was iets mis met de orginele bestelling is en ben daar netjes voor gecompenseerd. Zeer nette afhandeling en nog een indrukwekkend schouwstuk aan de muur als spijker op de kop! Absolute aanrader!

Micheal Spaans

Wat bieden wij

Met onze producten willen we jou meenemen naar een mooie herinnering aan een toffe vakantie, je geboortestad of de plek waar je gestudeerd hebt. Tegelijkertijd willen we inspireren met aantrekkelijke wanddecoraties en een toevoeging zijn aan het interieur. Ook werken we toe naar een duurzame samenleving door een alternatief te bieden voor plastic. Al onze producten bestaan uit gecertificeerd hout en we gebruiken kartonnen verpakkingsmaterialen. De keuze voor een product van WoodWideCities is een keuze voor het milieu. 

Wij hopen dat je veel plezier beleeft aan onze producten!

Fredric, Heidi, Freek, Rinse en kantoorhond Dex

Contact opnemen