Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf €50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

WoodWideCities pakt uit met Black Friday Deals - 35% korting op alles

WoodWideCities pakt uit met Black Friday Deals - 35% korting op alles WoodWideCities

Na het grote succes van de Black Friday acties afgelopen jaar is het ook dit jaar gelukt om een houtachtige deal voor onze fans en liefhebbers in hout te zetten. Tijdens de Black Friday Deal dagen geven wij maar liefst 35% korting op het gehele assortiment van WoodWideCities. Profiteer van dit enorme voordeel en sla je slag. Kies in het menu jouw stad of neem eens een kijkje bij alle producten.

Limited Edition Black Friday Collection

Speciaal ter gelegenheid van Black Friday 2019 heeft WoodWideCities een compleet nieuwe collectie skylines, standing skyline en skyline wandklokken gelanceerd. Namelijk de Limited Edition Black Friday Collection. Deze collectie is vervaardigd uit een mooi en duurzaam zwart MDF hout waarmee eenieder zijn interieur op een eigentijdse manier verfraaid kan worden. 

Ben je benieuwd naar de nieuwste collectie? Neem dan snel een kijkje op de nieuwe Black Friday Collection. Het betreft een Limited Edition dus hier geldt zo lang de voorraad strekt.

Jouw hout eigen maken

Wist je dat WoodWideCities als een van de weinigen al haar Skyline producten kan personaliseren? Wil je een persoonlijke boodschap laten ingraveren of heb je een ander speciaal verzoek? Bij WoodWideCities denken wij met de klant mee. Niets is voor ons té gek! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf €50