Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf €50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

WoodWideChristmas Deals - Tot 25% korting

WoodWideChristmas Deals - Tot 25% korting WoodWideCities

It is the most Woodful time of the year!

De feestdagen staan weer voor de deur en WoodWideCities heeft weer houtachtige deals met kortingen tot 25%. Benieuwd naar deze houtzinnige kortingen? Lees dan het volledige artikel zodat je volledig op de hoogte bent. Waar wacht je nog op?

Skyline wanddecoraties, kapstokken en de lightbox - 25% korting

Voor de liefhebbers van onze Skyline wanddecoraties van 80, 100 en 120 cm bieden wij gedurende de kerstperiode 25% korting! Dat is niet alles, want op onze kapstokken en lightbox producten ontvang je ook dit unieke voordeel.

Skyline Wandklokken - 20% korting

Op zoek naar een leuk cadeau of een aandenken aan jouw geliefde stad om aan de muur te hangen? Blijf jij ook bij de tijd? Dan zijn de Skyline Wandklokken van WoodWideCities wellicht iets voor jou! Alle skyline wandklokken van WoodWideCities zijn gedurende de WoodWideChristmas Deals verkrijgbaar met 20% korting. Pak dat voordeel.

Alle overige producten - 15% korting

Op zoek naar iets anders om te houden of te geven? Op alle overige producten van WoodWideCities geven wij nog eens een 15% korting. Je kunt de kortingen ook combineren. Je kunt bijvoorbeeld een Skyline wanddecoratie voor jezelf kopen en een skyline accessoires voor iemand anders kopen. Vier de feestdagen samen met je familie, vrienden of je liefje!

Magnetic Madness - Koop 2 ontvang 1 gratis

Speciaal voor de liefhebbers van onze houten skyline magneten hebben wij een speciale actie in petto. Koop 2 van onze unieke skyline magneten en ontvang de derde gratis. Hoe werkt dit? Kies 3 magneten uit en de derde wordt automatisch verrekend in je winkelwagen. Leuk om te geven of om zelf te houden. Zo een sticky deal zie je maar zelden.

Personaliseren

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor de kerst en/of feestdagen? WoodWideCities helpt je graag om jouw unieke skyline product nog persoonlijker te maken. Om te geven of om zelf te houden. Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je! Wist je trouwens dat het ingraveren van je skyline bij WoodWideCities volledig gratis is. Speciaal voor de feestdagen.

Kortingen geldig tot en met kerst

Deze unieke acties zijn geldig tot en met kerst (t/m 26 december 2019). Gedurende de WoodWideChristmas Deals zijn overige kortingsacties, zoals bijvoorbeeld de 10% welkomstbonus niet geldig. Immers ontvang je al minimaal 15% korting op al onze houtachtige producten.

Levertijden gedurende de kerstperiode

Wil je de actieproducten voor kerst ontvangen? Houd rekening met een iets langere levertijd en drukte bij de pakketbezorgers. Plaats je bestelling dus op tijd. Wil je zeker zijn van je levering? Neem dan gerust contact met ons op voor de actuele levertijden.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf €50