Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf €50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Valentijnsactie - 20% korting en gratis 'Hout van jou' special

Valentijnsactie - 20% korting en gratis 'Hout van jou' special WoodWideCities

Je liefje verrassen met een uniek cadeau? Klaar met de bosjes bloemen en luchtjes? Dan is deze WoodWideCities valentijnsactie echt iets voor jou! Speciaal voor Valentijn is deze de 'Hout van jou' special ontworpen. Het is tijd voor een cadeau om van te houten.

20% korting op het WoodWideCities assortiment

Profiteer van onze Valentijnsactie! Tot en met 14 februari ontvang je 20% korting op het hele WoodWideCities assortiment. Dat is niet alles! Er staat nog meer op je te wachten.

Gratis 'Hout van jou' bij je bestelling

Bestel een product uit de gehele WoodWideCities collectie van minimaal 30 euro en je ontvangt de "Hout van jou" special er helemaal gratis bij. Zo kun je jouw liefje dubbel verwennen. Als dat geen verassing wordt!

Hoe krijg ik mijn 'Hout van jou' verassing?

Voeg de valentijnsverrassing Hout van jou toe aan je winkelwagen en zodra je overige artikelen in totaal boven de €30 uitkomen zal de verassing volledig gratis zijn.

Je cadeau extra speciaal maken

Wist je dat WoodWideCities jou unieke cadeau extra speciaal kan maken? Laat jouw skyline graveren met een persoonlijke boodschap, de naam van liefje of misschien wel iets anders. Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je! Wist je trouwens dat het ingraveren van je skyline bij WoodWideCities tijdens de Valentijnsactie volledig gratis is. Speciaal voor jou en je liefje.

Kortingen geldig tot en met 14 februari

Deze Valentijnsacties zijn geldig tot en met 14 februari 2020. Gedurende de actie zijn overige kortingsacties, zoals bijvoorbeeld de 10% welkomstbonus niet geldig. Immers ontvang je al 20% korting op al onze houtachtige producten.

Levertijden

Wil je de actieproducten voor valentijn ontvangen? Hout rekening met een iets langere levertijd en drukte bij de pakketbezorgers. Plaats je bestelling dus op tijd. Wil je zeker zijn van je levering? Neem dan gerust contact met ons op voor de actuele levertijden.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf €50