Meteen naar de content

Gratis¬†verzending vanaf ‚ā¨50 | In Nederland geproduceerd

Duurzaam hout | Ontworpen met locals

Stedelijke cadeaus | Ontworpen met locals

Valentijnsdag voordeel acties - Verras je geliefde

Valentijnsdag voordeel acties - Verras je geliefde

Je valentijn verrassen met een lief cadeau? Klaar met de luchtjes of dat bosje bloemen? Dan is deze WoodWideCities valentijnsactie in 2022 echt iets voor jou! Speciaal voor Valentijn is deze de 'Hout van jou' special sleutelhanger ontworpen. Voor jou en je lief. Het is tijd voor een cadeau om van te houten.

10% korting op het WoodWideCities assortiment

Profiteer van onze Valentijnsactie! Tot en met 14 februari ontvang je 10% korting op het hele WoodWideCities assortiment. Dat is niet alles! Er staat nog meer op je te wachten.

Nieuw! Gepersonaliseerde serveerplanken!

Nieuw van WoodWideCities: op maat gepersonaliseerde serveerplanken. Je kunt de tekst invullen. In de afbeelding van het product zie je gelijk het resultaat. Leuk en superpersoonlijk! Bekijk alle planken hier. 

Gratis 'Hout van jou' bij je bestelling

Bestel een product uit de gehele WoodWideCities collectie van minimaal 30 euro en je ontvangt de "Hout van jou sleutelhanger" special er helemaal gratis bij. Zo kun je jouw liefje extra verwennen. Als dat geen verassing wordt!

Hoe krijg ik mijn 'Hout van jou' verassing?

Je hoeft niets te doen. Vanaf een totaalbedrag van 30 euro zullen we de hartjes toevoegen. 

Je cadeau extra speciaal maken

Wist je dat jouw unieke cadeau extra speciaal gemaakt kan worden? Laat jouw boodschap achter en graveer de naam van liefje of misschien wel iets anders. Stuur ons een berichtje en wij bespreken graag de mogelijkheden met je! Wist je trouwens dat het ingraveren van je skyline bij WoodWideCities tijdens de Valentijnsactie volledig gratis is. Speciaal voor jou en je liefje.

Kortingen geldig tot en met 14 februari

Deze Valentijnsacties zijn geldig tot en met 14 februari 2022. Gedurende de actie zijn overige kortingsacties, zoals bijvoorbeeld de 10% welkomstbonus niet geldig. Immers ontvang je al korting op al onze houtachtige producten.

Levertijden

Wil je de actieproducten voor valentijn ontvangen? Hout rekening met een iets langere levertijd en drukte bij de pakketbezorgers. Plaats je bestelling dus op tijd. Wil je zeker zijn van je levering? Neem dan contact met ons op voor de actuele levertijden.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Ontdek de WoodWideWorld

Vul de naam van je stad of bekijk alle steden of ontdek de producten.

Duurzaam en eerlijk hout
In Nederland geproduceerd
Ontworpen met locals
Gratis verzending vanaf ‚ā¨50