Meteen naar de content

Volg ons

Duurzaam hout | Ontworpen door architect

In Nederland geproduceerd | Gratis verzending vanaf €50

It’s Christmaaaas! - WoodWideChristmas Deals

It’s Christmaaaas! - WoodWideChristmas Deals

De feestdagen staan voor de deur! Heb jij de Christmas-spirit al te pakken? Wij helpen je graag een handje met de WoodWideChristmas Deals door veel korting te geven op onze prachtige producten. Met kortingen tot maar liefst 30% kun jij cadeautjes inslaan als een malle en die lekker uitdelen tijdens de feestdagen. Net als de kerstman. Als dat niet sfeerverhogend is?

Black Collectie - 30% korting

Op onze Black Edition collectie geven we maar liefst 30% korting! Laat het de kerstman niet weten.

Skyline wanddecoraties en kapstokken - 25% korting

Voor de liefhebbers van onze Skyline wanddecoraties: wij geven op de items van 80, 100 en 120 cm gedurende de kerstperiode 25% korting! Dat is niet alles, want op onze kapstokken ontvang je ook 25% korting.

Standing skyline en skyline wandklokken - 20% korting

Alle standing skylines en skyline wandklokken van WoodWideCities zijn gedurende de WoodWideChristmas Deals verkrijgbaar met 20% korting.

Alle overige producten - 15% korting

Op zoek naar iets anders om te geven? Op alle overige producten van WoodWideCities geven wij 15% korting. Je kunt de kortingen ook combineren. Je kunt bijvoorbeeld een Skyline wanddecoratie voor jezelf kopen en een skyline accessoires voor iemand anders kopen.

Magnetic Madness - Koop 2 ontvang 1 gratis

Speciaal voor de liefhebbers van onze houten skyline magneten hebben wij een leuke actie in petto. Koop 2 van onze unieke skyline magneten en ontvang de derde gratis. Hoe werkt dit? Je kunt op de pagina van de magneet zelf een combo deal aanmaken. Kies er 2 en krijg de derde gratis. Leuk om te geven of om zelf te houden.

Personaliseren

Wil je jouw kerstcadeau wat unieker maken? Wij helpen je graag om jouw skyline product een persoonlijker touch te geven door er bijvoorbeeld een naam op te graveren. Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je! Wist je trouwens dat het graveren van je skyline bij WoodWideCities volledig gratis is? Dat doen wij speciaal voor de feestdagen.

Kortingen geldig tot en met kerst

Deze unieke acties zijn geldig tot 15 december 2020. Gedurende de WoodWideChristmas Deals zijn overige kortingsacties, zoals bijvoorbeeld de 10% welkomstbonus niet geldig. Immers ontvang je al minimaal 15% korting op al onze houtachtige producten.

Levertijden gedurende de kerstperiode

Wil je het zeker voor kerst ontvangen? Houd rekening met een langere levertijd en enorme drukte bij de pakketbezorgers. Plaats je bestelling dus op tijd. Wil je zeker zijn van je levering? Neem dan contact met ons op voor de actuele levertijden.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Instagram

Duurzaam en eerlijk hout

In Nederland geproduceerd

Ontworpen door architect

Gratis verzending vanaf €50