Meteen naar de content

Volg ons

Duurzaam hout | Ontworpen door architect

In Nederland geproduceerd | Gratis verzending vanaf €50

Black Friday? Black FriYay!

Black Friday? Black FriYay!

Weer een fenomeen overgewaaid uit Amerika? Ja! En daar doen wij lekker aan mee. Oorspronkelijk komt de naam Black Friday uit de Amerikaanse stad Philadelphia, waar de politie in de jaren vijftig de naam voor het eerst gebruikte om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte in en rond die stad op de vrijdag na Thanksgiving. Dan zijn veel Amerikanen vrij en hebben ze alle tijd om te shoppen.

Nu wordt Black Friday gezien als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. In 2015 verschenen in Nederland de eerste advertenties om deze dag te promoten. Inmiddels is Black Friday al aardig ingeburgerd in ons kikkerland. Dit jaar valt het op 27 november.

Wat betekent het voor jou?

Heel veel kortingen! Sterker nog: we gaan de grootste sale uit onze WoodWideHistory lanceren. Omdat wij daar zo enthousiast van worden maar het nog even duurt voordat het Black Friday is, kunnen jullie nu al profiteren van fikse kortingen. In de weken voor Black Friday organiseren we Early Black Friday. Dat betekent dat we 20% korting geven op alles boven de 25 euro. Wat we op Black Friday zelf gaan doen houden we nog even geheim, maar its gonna be big! Hooray!

 

Eerder bestellen?

Juist! Vervoerders waarschuwen nu al dat het topdrukte gaat worden. Daarom trappen wij af met de Early Black Friday Deals. Zodat jij niet achter het net vist en toch kunt profiteren van fikse kortingen.

Een kleine greep uit onze Black Collection.

Hoe dan?

Don’t worry, wij gaan niet om 3.00 uur ’s nachts open: bij ons kan alles gewoon online via onze site. Alle in aanmerking komende producten zijn al in prijs verlaagd, dus je hoeft verder niets te doen. invullen. Dit wijst zich vanzelf. Kom je er niet uit, dan kun je ons altijd even bellen via 085 - 303 7155 of een berichtje sturen via onze contactpagina. Tip van ons: bestel nu alvast jouw Sinterklaas of Kerstcadeautje want het wordt druk bij de pakketbezorging!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Instagram

Duurzaam en eerlijk hout

In Nederland geproduceerd

Ontworpen door architect

Gratis verzending vanaf €50